Logitech G29 G HUB uygulamasında çalışmıyor

Egel

80+
Reaksiyon skoru
6
Sabah kargodan G29 geldi ve masaya kurup bilgisayara taktım ve G HUB'ı indirdim. Ama G HUB'da direksiyonu döndürünce dönmüyor ve direksiyon çok sert. Ne yapmalıyım?
Direksiyonu hareket ettiriyorum ama hareket ettirdiğim görünmüyor. Aynı şekilde pedal ve vitese de basınca görünmüyor.
1759164075432.webp

Pedallar da bastığınızda haraket etmiyor değil mi G Hub'da?

Pedallar da bastığınızda haraket etmiyor değil mi G Hub'da?
Evet hareket etmiyor. Vites direksiyon pedallar. Oyunlarda hiçbir sorun yok oyunları 0 sorun ile oynayabiliyorum ama G Hub'ı kullanamıyorum. Yardımcı olabilir misin?

Evet hareket etmiyor. Vites direksiyon pedallar. Oyunlarda hiçbir sorun yok oyunları 0 sorun ile oynayabiliyorum ama G Hub'ı kullanamıyorum. Yardımcı olabilir misin?
Bu sorunun %100 bir çözümü yok. Windows aygıt yöneticiyle alakalı bir uyumsuzluk olduğunu düşünüyorum ben.

Zaten direksiyonun sert olması da FFB'nin aktif olduğunu gösteriyor. Direksiyon ortalama sertliği o.
Oyunlarda sorun yaşamıyorsanız açıkçası öylece bırakabilirsiniz ama çözüm olarak G Hub'ı silip tekrar kurmak fayda sağlayabiliyor.
Program Ekle/Kaldır dan G Hub'ı kaldırıp, buradan indirirseniz temiz bir kurulum yapmak bir çözüm olabilir.

Bu sorunun %100 bir çözümü yok. Windows aygıt yöneticiyle alakalı bir uyumsuzluk olduğunu düşünüyorum ben.

Zaten direksiyonun sert olması da FFB'nin aktif olduğunu gösteriyor. Direksiyon ortalama sertliği o.
Oyunlarda sorun yaşamıyorsanız açıkçası öylece bırakabilirsiniz ama çözüm olarak G Hub'ı silip tekrar kurmak fayda sağlayabiliyor.
Program Ekle/Kaldır dan G Hub'ı kaldırıp, buradan indirirseniz temiz bir kurulum yapmak bir çözüm olabilir.
Çok fazla sil yükle yaptım G Hub'ı ama sorun düzelmedi. Arcade oyunları için direkiyonun derecesini düşürmek gerekiyor o yüzden G Hub lazım. Aygıt yönetici ile olan sorunu nasıl çözebilirim? Format sorunu çözer mi mesela? Ama format atmayıda hiç istemiyorum şuan.

Çok fazla sil yükle yaptım G Hub'ı ama sorun düzelmedi. Arcade oyunları için direkiyonun derecesini düşürmek gerekiyor o yüzden G Hub lazım. Aygıt yönetici ile olan sorunu nasıl çözebilirim? Format sorunu çözer mi mesela? Ama format atmayıda hiç istemiyorum şuan.
Format atmakla geçtiğini duymadım boşa zaman kaybetmek olabilir. Belirli bir çözümü yok dediğim gibi, kendiliğinden düzeliyor çünkü.
Bu yüzden aygıt yöneticisiyle alakalı olduğunu düşünüyorum.

Birde şunu deneyelim; G-Hub'ı kapatın önce, USB bağlantısını çekin, daha sonra fişi çekin.
20-25sn geçtikten sonra USB bağlantısını başka bir porta takın. Tekrar prize bağlayın. G-Hub'ı açın bakalım tepki verecek mi.
Farklı USB portlarını denemekte fayda verebiliyor bazen.

Format atmakla geçtiğini duymadım boşa zaman kaybetmek olabilir. Belirli bir çözümü yok dediğim gibi, kendiliğinden düzeliyor çünkü.
Bu yüzden aygıt yöneticisiyle alakalı olduğunu düşünüyorum.

Birde şunu deneyelim; G-Hub'ı kapatın önce, USB bağlantısını çekin, daha sonra fişi çekin.
20-25sn geçtikten sonra USB bağlantısını başka bir porta takın. Tekrar prize bağlayın. G-Hub'ı açın bakalım tepki verecek mi.
Farklı USB portlarını denemekte fayda verebiliyor bazen.
Anladım teşekkür ederim bugün geç olduğu için yarın ilk fırsatta deneyeceğim. Umarım sorun çözülür çözülmezse çok can sıkıcı olucak.

@Senoly düzelmedi maalesef.
Dediğim gibi %100 bir çözümü olmadığı için bazen kendiliğinden düzeliyor, bazen yazılıma gelen update ile çözülüyor. Bazen farklı usb portu çözüyor.

Biliyorum daha önce çok kez sildiğinizi ancak en azından son kez Logitech'e dair ne varsa görüntüde gördüğünüz gibi hepsini silin Ekle/Kaldır'dan.
Sadece G-HUB değil Logitech yazan ne varsa silin.

1759230149536.webp

2.Adım - Windows arama çubuğuna "%appdata%" yazın açılan klasördeki bütün Logitech dosyalarını silin.

3.Adım - C: Dizinine gelin / Program Data klasörünü açın. (Gizli dosyaları gösteri açmalısınız görünmesi için)
Burada da Logitech ile ilgili ne varsa silin.

4. Adım - Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni Yönetici olarak çalıştırın.

HKEY_CURRENT_USER - Software - Logitech'i silin. Başka logitech ile alakalı bir şey varsa hepsini silin.

5. Adım - HKEY_LOCAL_MACHINE - Software - Logitech ile ilgili burada da bir şey varsa hepsini silin.

Buradan indirin programı ve kurun. Umarım çözülecektir.

Tamam hemen deniyorum teşekkür ederim ilginiz için sizden başka kimse yardım etmedi.

Sabah kargodan G29 geldi ve masaya kurup bilgisayara taktım ve G HUB'ı indirdim. Ama G HUB'da direksiyonu döndürünce dönmüyor ve direksiyon çok sert. Ne yapmalıyım?
Direksiyonu hareket ettiriyorum ama hareket ettirdiğim görünmüyor. Aynı şekilde pedal ve vitese de basınca görünmüyor.
Alıntıyı görüntüle
oyuna gir açılır yada oradaki kutucuğa tıkla açılır

Alıntıyı görüntüle
Hocam o sertlik için yay merkezini azaltmanız gerekiyor tabi önce ghub çözmeniz lazım sanırım ben 15 te kullanıyorum ama ellemeyedebilirsiniz oyundan oyuna araçtan araça farklı özel ayar yapıyor

Geri