Evet hareket etmiyor. Vites direksiyon pedallar. Oyunlarda hiçbir sorun yok oyunları 0 sorun ile oynayabiliyorum ama G Hub'ı kullanamıyorum. Yardımcı olabilir misin?Pedallar da bastığınızda haraket etmiyor değil mi G Hub'da?
Bu sorunun %100 bir çözümü yok. Windows aygıt yöneticiyle alakalı bir uyumsuzluk olduğunu düşünüyorum ben.Evet hareket etmiyor. Vites direksiyon pedallar. Oyunlarda hiçbir sorun yok oyunları 0 sorun ile oynayabiliyorum ama G Hub'ı kullanamıyorum. Yardımcı olabilir misin?
Çok fazla sil yükle yaptım G Hub'ı ama sorun düzelmedi. Arcade oyunları için direkiyonun derecesini düşürmek gerekiyor o yüzden G Hub lazım. Aygıt yönetici ile olan sorunu nasıl çözebilirim? Format sorunu çözer mi mesela? Ama format atmayıda hiç istemiyorum şuan.Bu sorunun %100 bir çözümü yok. Windows aygıt yöneticiyle alakalı bir uyumsuzluk olduğunu düşünüyorum ben.
Zaten direksiyonun sert olması da FFB'nin aktif olduğunu gösteriyor. Direksiyon ortalama sertliği o.
Oyunlarda sorun yaşamıyorsanız açıkçası öylece bırakabilirsiniz ama çözüm olarak G Hub'ı silip tekrar kurmak fayda sağlayabiliyor.
Program Ekle/Kaldır dan G Hub'ı kaldırıp, buradan indirirseniz temiz bir kurulum yapmak bir çözüm olabilir.
![]()
Logitech G HUB Oyun Yazılımı
Fare, klavye, kulaklık, hoparlör ve web kamerası ayarlarınızı özelleştirmenizi ve optimize etmenizi sağlayan gelişmiş oyun yazılımı G HUB ile Logitech G oyun donanımınızın tüm potansiyelini ortaya çıkarın. Diğer oyuncuların profillerini indirin, kendi profilinizi oluşturun ve çok daha fazlasını...www.logitechg.com
Format atmakla geçtiğini duymadım boşa zaman kaybetmek olabilir. Belirli bir çözümü yok dediğim gibi, kendiliğinden düzeliyor çünkü.Çok fazla sil yükle yaptım G Hub'ı ama sorun düzelmedi. Arcade oyunları için direkiyonun derecesini düşürmek gerekiyor o yüzden G Hub lazım. Aygıt yönetici ile olan sorunu nasıl çözebilirim? Format sorunu çözer mi mesela? Ama format atmayıda hiç istemiyorum şuan.
Anladım teşekkür ederim bugün geç olduğu için yarın ilk fırsatta deneyeceğim. Umarım sorun çözülür çözülmezse çok can sıkıcı olucak.Format atmakla geçtiğini duymadım boşa zaman kaybetmek olabilir. Belirli bir çözümü yok dediğim gibi, kendiliğinden düzeliyor çünkü.
Bu yüzden aygıt yöneticisiyle alakalı olduğunu düşünüyorum.
Birde şunu deneyelim; G-Hub'ı kapatın önce, USB bağlantısını çekin, daha sonra fişi çekin.
20-25sn geçtikten sonra USB bağlantısını başka bir porta takın. Tekrar prize bağlayın. G-Hub'ı açın bakalım tepki verecek mi.
Farklı USB portlarını denemekte fayda verebiliyor bazen.
Dediğim gibi %100 bir çözümü olmadığı için bazen kendiliğinden düzeliyor, bazen yazılıma gelen update ile çözülüyor. Bazen farklı usb portu çözüyor.@Senoly düzelmedi maalesef.
oyuna gir açılır yada oradaki kutucuğa tıkla açılırSabah kargodan G29 geldi ve masaya kurup bilgisayara taktım ve G HUB'ı indirdim. Ama G HUB'da direksiyonu döndürünce dönmüyor ve direksiyon çok sert. Ne yapmalıyım?
Direksiyonu hareket ettiriyorum ama hareket ettirdiğim görünmüyor. Aynı şekilde pedal ve vitese de basınca görünmüyor.
Alıntıyı görüntüle
Kutucuk dediğiniz? Güç bildirimi mi?oyuna gir açılır yada oradaki kutucuğa tıkla açılır
Hocam o sertlik için yay merkezini azaltmanız gerekiyor tabi önce ghub çözmeniz lazım sanırım ben 15 te kullanıyorum ama ellemeyedebilirsiniz oyundan oyuna araçtan araça farklı özel ayar yapıyorSabah kargodan G29 geldi ve masaya kurup bilgisayara taktım ve G HUB'ı indirdim. Ama G HUB'da direksiyonu döndürünce dönmüyor ve direksiyon çok sert. Ne yapmalıyım?
Direksiyonu hareket ettiriyorum ama hareket ettirdiğim görünmüyor. Aynı şekilde pedal ve vitese de basınca görünmüyor.
Alıntıyı görüntüle