monitör hariç harika iş çıkarmış gemini proYok be kendi emegim. Calinti icerik kullanmam gemini pro kullanirim![]()
Hadi itiraf ediyim ben de pinterestten çaldım
Biz kasayı kenara köşeye atıyoruz millet monitörden çok kasaya bakıyorKameramdan dolayı pek güzel çekemedim haberiniz olsun. Yapay zeka diyen yalancıdır![]()
note 11 kullanıyorum, odam biraz küçük olduğundan geriye zoomluyorum ekran görüntüsü leş gibi oluyor. şimdilik idare ediyom ilerde yeni telefon alırsam inş daha iyi fotoğraflarayanlış anlama hocam ama bi kamerayı temizlesen fena olmaz gibi![]()
Peki bu kasıntınız nedir pek anlamadım size kimse bişey demedimonitör hariç harika iş çıkarmış gemini pro
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hadi itiraf ediyim ben de pinterestten çaldım![]()
ne kasıntısı taştaş yapıyoruzPeki bu kasıntınız nedir pek anlamadım size kimse bişey demedi
Bunlar da benim canavarlar
Alıntıyı görüntüle
adam dream room olarak paylaşmıştır belkiNiye insanları kandırıp hava atmaya çalışıyorsunuz? Ne gerek var? Bizi kandırıp elinize ne geçecek? Bunun size ait olmadığı o kadar aşikâr ki; fotoğraf kopyalana kopyalana çözünürlüğü düşmüş zaten. Yapmayın, böyle kendinizi küçük düşürüyorsunuz; komik oluyorsunuz, başka bir şey değil.
Alıntıyı görüntüle
Bu da benim hayalim olarak söylese hak veririm bunlar da benim canavarlar diyince sistemin sahibiymiş gibi algı yaratıyoradam dream room olarak paylaşmıştır belki![]()