📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

Aynen bastım gördüm. :) sjjshdhsjsjs

Bu arada kasan helikopter kardeşim. Rgb li helikopter.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tü tü tü nazar değmesin. Kem gözler pırtlasın.

Masaüstü için kullandığınız tarih-saat göstergesi ve size isminizle hitap eden uygulama hangisi? Benim bildiğim Rainmeter var ama onda böyle bir özellik yok diye biliyorum. Merak ettim, söylerseniz sevinirim.
Rainmeter Custom eklentilerde bu tarz özellikler bulunmakta. eğer uğraşmak istemiyorsan wallpaper enginede bazen entegre wallpaperlar var. fakat samanlıkta iğne aramaktan farksız oluyor genelde. ondan rainmeter uğraştırsada tercih ederim.

@igito hocam eğer para derdiniz yoksa jumbumda 24 pin lian li köntrolcüsüz rgb kablo satılıyor. yurt dışından geleceği için tahmini 1 ay teslim süresi diyor. 3600TL şuanda.

@igito hocam eğer para derdiniz yoksa jumbumda 24 pin lian li köntrolcüsüz rgb kablo satılıyor. yurt dışından geleceği için tahmini 1 ay teslim süresi diyor. 3600TL şuanda.
maalesef hocam 2 kabloya 1k verilirmi acaba diye düşünüyorum ben. fazla para veresim yok pek

Bunlar da benim canavarlar
1759268038458.webp

🤫

o zaman yurt dışından kablo saklayıcı alcaksınız mlsf.
temuda vardı onlara bakarım olmadı ya acelesi yok zaten

America Rusya Almanya havası alıyorum 😁😁😁 güle güle kullanın hocam gözünüz ağrımıyor mu ya
Türkiye'deyim elhamdülillah. Emeğimizin karşılığı açtığım konulara bakarsan anlarsın ;)
Gözüm ağrımıyor özel ışın engelleyici ışık takılı.

Türkiye'deyim elhamdülillah. Emeğimizin karşılığı açtığım konulara bakarsan anlarsın ;)
Gözüm ağrımıyor özel ışın engelleyici ışık takılı.
1759269775732.webp

nasıl bir odanız varsa artık maşallah her yerde yıllar önce paylaşılmış :D (!)

Kameramdan dolayı pek güzel çekemedim haberiniz olsun. Yapay zeka diyen yalancıdır 😅😅

Ekler

• 1000101143.webp
    1000101143.webp
    66.1 KB · Hit: 79
Geri