Anker 3 pro kullanıyordum bataryası 1 yılda bozuldu garantide destek vermiyor. 1 yıl kullanırım dersen al.anker 4 nc 1700 TL'ye nasıl kulaklık ikinci el alınır mı
Anker 3 pro kullanıyordum bataryası 1 yılda bozuldu garantide destek vermiyor. 1 yıl kullanırım dersen al.anker 4 nc 1700 TL'ye nasıl kulaklık ikinci el alınır mı
Neden Samsung’un stoğu çok yüksek acaba içime bir kurt düştü ben aldım diye sanırımpc de sorun olmuyor açıkçası biraz şans işi bu depo anında gelip bitiyor, sanırım samsung oled dışında çoğu 5 dakika içinde bitti samsung oledin de stoğu yüksekti
İnşallah sorunsuz gelirsatın aldıktan sonra farklı yazıyor ama aynı anlama geliyor yüksek ihtimal. Ben de satın alırken yeni gibi yazıyordu, şuan da mükemmel olarak gözüküyor.
o modelin ikinci el stoğu hep fazla geliyorNeden Samsung’un stoğu çok yüksek acaba içime bir kurt düştü ben aldım diye sanırım![]()
27k felandı heralde hocam ben almadım. Ekranda ufak hasarlar var yazıyordu aciklamada yoksa alıp satardım direk 3 4k farklaNe kadardı?
17 tane vardı ondan.Neden Samsung’un stoğu çok yüksek acaba içime bir kurt düştü ben aldım diye sanırım![]()
2.5k ya değmez sankisarısı alınıyor Alıntıyı görüntüle
Evet sııfrları 42k bencede degmez2.5k ya değmez sanki
Bro alacaksan kaçırma şimdi hemen razer blackwidow v4x al v4 ile arasında bir kaç tuş ve yanda aydınlatma olmaması gibi farkı var okadar 2400 kusura geliyor kaçırma kelepir dip yaniLink atabilir misiniz acaba
Güzel eski cloud 2 fiyatlarına almışsın