AGUMBA
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,085
Filtrelemeyi nasıl yapıyorsunuz monitör ve bilgisayar bileşenleri içinAlıntıyı görüntüle
arayan varsa bu ikisi %20 indirime girdi
Filtrelemeyi nasıl yapıyorsunuz monitör ve bilgisayar bileşenleri içinAlıntıyı görüntüle
arayan varsa bu ikisi %20 indirime girdi
Filtrelemeyi nasıl yapıyorsunuz monitör ve bilgisayar bileşenleri için
ben de bundan aldım umarım aynı şekil gelir ama benim teslim tarihi cuma gösteriyor size hızlı gelmiş hayırlı olusnBenim üründe teslim edildi. Kutu hiç açılmamış.
Öğlen aldım ama hiç iyi konuşmadılar geri veresim varBitane steelseries arctis nova pro wireless var indirimle 9300 e geliyor. Bana öyle bir göz kırpıyor ki anlatamam... Peşin fiyatına 3 taksit var biri şunu alsın beni masrafa sokmayın...
anker 3 prom vardı bataryası 1 senede öldü garantide böyle şeyler olabilir dedi sen düşün alınır mıAnker liberty 4 nc 1824 liraya geliyor alınır mı bu fiyata daha önce bu fiyatları görmüş müydü bu kulaklık ?
aşka geldi herkes agaBeyler konu bir gün bile olmadan 123 sayfa olmuş ne yaşadınız la![]()
Böyle kulaklığa öyle mikrofon ayip sırf o yüzden almadımBitane steelseries arctis nova pro wireless var indirimle 9300 e geliyor. Bana öyle bir göz kırpıyor ki anlatamam... Peşin fiyatına 3 taksit var biri şunu alsın beni masrafa sokmayın...
Sabah konunun bildirimi geldi hiç umursamadim daha yeni foruma girip bir bakım dedim hala üstte kpnu bir girdim karşımda bu manzaraaşka geldi herkes agaherkes bir şey koparıyor amazondan meyve kalmayacak dalında
![]()
Neyi ile ilgili iyi konuşmadılar acaba? İyi konuşmayanlar alıp kullanan kişilerse tecrübelerinden faydalanılabilir ama alıp hiç kullanmamış insanlarsa Ben genelde umursamıyorum öyle yorum yapanlarıÖğlen aldım ama hiç iyi konuşmadılar geri veresim var
Hangi banka puan veriyor hocam kampanya var mıASUS Zenbook 14 UM3406KA-PP195W Dizüstü Bilgisayarı, AMD Ryzen™ AI 7 350 İşlemci, 16 GB LPDDR5X, 512 GB M.2 NVMe SSD, AMD Radeon™ Graphics Kartı, 14 inç Oled Ekran, Windows 11 Home : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS Zenbook 14 UM3406KA-PP195W Dizüstü Bilgisayarı, AMD Ryzen™ AI 7 350 İşlemci, 16 GB LPDDR5X, 512 GB M.2 NVMe SSD, AMD Radeon™ Graphics Kartı, 14 inç Oled Ekran, Windows 11 Home : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Göründü gitti hocam 2 stok vardı birini ben aldım fiyat 31 bin tl. 2bin civarı da banka puanı + 6 taksit. Üründe yeni gibi - mükemmel yazıyor.
Mikrofon benim çok umrumda olmadığı için takmıyorum kafaya. Bir tane de razer barracuda pro vardıBöyle kulaklığa öyle mikrofon ayip sırf o yüzden almadım