🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

50 ise az. Ama amazon 76 demiş. 76 ise çok iyi.
Dördüncü resimde ölçülerini gösteriyor

hocam urunu alırken durumu ne yazıyordu urunun
bende klavye aldım mükemmel durumda diyordu inşallah eksik yada klavyenin her yerinde beyaz-sarı tarz lekeler görmem -_-

hocam urunu alırken durumu ne yazıyordu urunun
Orijinal paketinde kutu hasarlı yazıyordu sadece, kutu zaten savaştan çıkmış gibi geldi orası tamam da içindeki ürünün öyle olmasını beklemiyordum.

valla bir kaç bankadaki kredi kartlarımı kapattım limitleri artmıyor adam akıllı kampanya vermiyorlar falan main 1 tane yada 2 tane banka yapacam onlara abancam limitlerde
Hamgi bankalar daha kolay limit veriyor hocam ?

Steelseries Arctis Gamebuds 4300'e geliyor. Bedavadan biraz pahalı...

1759349894235.webp

50 ise az. Ama amazon 76 demiş. 76 ise çok iyi.
Görsellerde 50cm yazıyor

Orijinal paketinde kutu hasarlı yazıyordu sadece, kutu zaten savaştan çıkmış gibi geldi orası tamam da içindeki ürünün öyle olmasını beklemiyordum.
Fotoğraf atabilcen mi hocam?

liste yapıcak bişey yok gelen 1 dk sürmeden gitti zaten. zaten bişeyde kalmadı nadiren geliyor. sabah iyidi. herkes parayı gömdü güzel fırsatlar vardı. yorumların çoğu tartışma alnırmı alınmazmı gibisinden zaten boşver.
Neler düştü hocam bilgin var mı?

Sen bilirsin Altan son 2 😃😃😃
Acaba benim monitör kaça gider ben ona bir de garanti uzatması da yapmıştım nereden baksan 3-4 yıl daha garantisi duruyor Bir de şu an piyasada stokları da yok gerçekten çok güzel bir monitör görüntüsünden falan çok memnunum ne ölüp piksel var ne ghosting var 6-7 arasına gider gibi bence çünkü şu an muadilleri 12-14 arasında satılıyor. Bu attığım modeli alıp deneyip herhangi bir sorun çıkmazsa diğerini satayım. Zaten bir sorun çıkarsa bir ay içinde direkt iade hakkımız var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,235
Üyeler
183,249
Son üye
mustypekcan
Geri