🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

akbank bana 600k veriyor nasıl vermiyor la size. zorla düşürdüm
Banada geçen gün Garanti Bankası mesaj atıyor bankamızdaki bilgilerinize istinaden gelirinizi 210.000 ön gördüğümüzden dolayı limitinizi arttıracağız diyor artık hangi bilgilere baktılarsa nereden gördüler acaba 210.000 TL Yi djakwkwkefkwkdkw

Bana göre en bombası Sennheiser IE-200. Odyofillik için giriş seviye bir kulaklıktır. Sıfırı 8500-10 bin.
BEDAVA.
1759350387418.webp

50 ise az. Ama amazon 76 demiş. 76 ise çok iyi.
Fotoğrafta 50 cm gözüküyor. Yorumlarda 50 cm küçük geldiği yazılmış.

hocam el konsolu pc gibi iş görüyor mu ? Rahat oyun oynanıyor mu mesela :D fps vesaire psp vardı eskiden çok hoşuma gitmişti şimdi bunlarda onların daha gelişmiş versiyonları alasım geliyor ama sarar mı o durum önemli :D Legion da pek güzel cihaz
Fifa atıyorum 1 el 90 derece de şarj 80'den 40 oluyor :D. Ek olarak fanı fulluyom.

aysonu ekstre görünce moralin bozulmuyor mu bu ay sadece garanti den ekstrem 22bin 60tl gelmiş :)
-66400 iş bankası -30k esnek hesap akbank -20 k akbank kredi kartı -10 k kredi kartı garanti -10 k garanti esnek hesap -5888 yapı kredi kredi kartı -37500 qnb finansbank kredi kartı - 110k akbank kredi hayat çok güzel bro :D ciddi ciddi böyle şuan hesaplar :D

Banada geçen gün Garanti Bankası mesaj atıyor bankamızdaki bilgilerinize istinaden gelirinizi 210.000 ön gördüğümüzden dolayı limitinizi arttıracağız diyor artık hangi bilgilere baktılarsa nereden gördüler acaba 210.000 TL Yi djakwkwkefkwkdkw
he onlarda öyle bir salaklık var sfgdfgdfg geçen de bir banka aramıştı beni saçma bir rakam söylemişti ben de KEŞKE dedim adam gülmemek için zor tuttu kendini

Bana göre en bombası Sennheiser IE-200. Odyofillik için giriş seviye bir kulaklıktır. Sıfırı 8500-10 bin.
BEDAVA.
Alıntıyı görüntüle
İşi veya profesyonel olmayan birinin kablolu kulaklık alması bana mantıklı gelmiyor.

-66400 iş bankası -30k esnek hesap akbank -20 k akbank kredi kartı -10 k kredi kartı garanti -10 k garanti esnek hesap -5888 yapı kredi kredi kartı -37500 qnb finansbank kredi kartı - 110k akbank kredi hayat çok güzel bro :D ciddi ciddi böyle şuan hesaplar :D
E ödeme? 😂 Allah kurtarsın, geçmiş olsun.

İşi veya profesyonel olmayan birinin kablolu kulaklık alması bana mantıklı gelmiyor.
Çıtırından odyofil isen hocam gerekli. Ama herkesin kulağı aynı değil. Bende sennheiser tws4 var.

Geri