halilbz
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
İpad air m3 13 inç aldım dün. Puanla 29k ya geldi. Sence iyi miTablet yok ya düzgün
İpad air m3 13 inç aldım dün. Puanla 29k ya geldi. Sence iyi miTablet yok ya düzgün
wd ssd ler vardı taşınabilirde gördüm 2 3 tanearkadaşlar ssd veya taşınabilir ssd gören oldu mu?
driverı kurdunuz mu belki onunla ilgilidirValla temiz klavye kafat boş metin belgesinde yazı yazarken çift basma sorunu var sanırım birde silerken geç algılıyor sanırım iade edicem biraz daha inceleyip
Çift basmanın driver ile bir alakası yok çift basma yaptığı için iade edilmiştirdriverı kurdunuz mu belki onunla ilgilidir
Driverla alakası yoktur hocam bence.driverı kurdunuz mu belki onunla ilgilidir
k kurmadım bro mesela silme tuşuna basılı tutuyorum kasar gibi oluyor yada sıkmıyor takılı kalıyor bir kere çift basım oldu bir daha denk gelmedim ama silme tuşuna takıldım takılma yapıyor ssanki tuş temiz her yeri klavyenin içinden sadece sticker çalınmış gibi duruyor onun haricinde sıkıntı yok gibi evde deneyip mı karar versem synapse falan kurulu evde viper v3 pro kullandığım için fakat şimdi yine denedim sorun olmadı 2.4k ya kelepir aldık üzmez duruyor kutu hariç kutuda offroad yapmışlar üstünde bı qtom bombası yokdriverı kurdunuz mu belki onunla ilgilidir
Nova 7 ve pro dan bahsetmiştim nova 5 malzeme kalitesi düşük daha iyi özellikli nova 7 gibiNova 5 falanda yeni değil mi 2024 olması lazım. Bu yüzden ben nova 7 almam şahsen. Aynı sisteme sahip arctis pro vardı kırılmıştı.
İade süresi hemen 1-2 gün değil hocam rahat ol en kötü kafadan 5 gün hakkın var desek evde temiz bir kontrol et ona göre ilerle bence.Yo
k kurmadım bro mesela silme tuşuna basılı tutuyorum kasar gibi oluyor yada sıkmıyor takılı kalıyor bir kere çift basım oldu bir daha denk gelmedim ama silme tuşuna takıldım takılma yapıyor ssanki tuş temiz her yeri klavyenin içinden sadece sticker çalınmış gibi duruyor onun haricinde sıkıntı yok gibi evde deneyip mı karar versem synapse falan kurulu evde viper v3 pro kullandığım için
1 ay iade sürecin var ya klasik üzmüyor amazon sağolsun bakayım 1 ay içinde sorun yaşarsam iade ederim fakat viper v3 pro beni korkutuyor bozuluyor sanırım alalı 1 2ay oldu amazondan 0 aldım hemde dongle dan çıkarıyorum şarja takıyorum bazen algılamıyor mouse sanki ışığı yanması lazım şarj aldığına dair dongle a takıyorum bazen dongle da algılamıyor gibi ışığı yanmıyor yada sonradan yanıyorİade süresi hemen 1-2 gün değil hocam rahat ol en kötü kafadan 5 gün hakkın var desek evde temiz bir kontrol et ona göre ilerle bence.
2Tb usb 3.2 gen 1 destekli harici vardı 2100tlye stoğunu emdilerarkadaşlar ssd veya taşınabilir ssd gören oldu mu?
Kulaklıkta ben sağlamlığa bakarım hocam. Ses kalitesi zaten çoğunda iyi oluyor. Nova 5 çok daha yeni olduğundan ve nova 7’den farklı sisteme sahip olduğundan ben nova 5 seçerim. Kırıldıktan sonra bi anlamı kalmıyor.Nova 7 ve pro dan bahsetmiştim nova 5 malzeme kalitesi düşük daha iyi özellikli nova 7 gibi
Dediğim gibi nova 7 malzeme kalitesi olarak nova 5 batarya süresi ve yeni olması açısından öndeKulaklıkta ben sağlamlığa bakarım hocam. Ses kalitesi zaten çoğunda iyi oluyor. Nova 5 çok daha yeni olduğundan ve nova 7’den farklı sisteme sahip olduğundan ben nova 5 seçerim. Kırıldıktan sonra bi anlamı kalmıyor.
Valla yine denedim sorunsuz çalışıyor her tuşu algılıyor şuan 1 ay bir deneyeyim detaylı ona göre iade ederimÇift basmanın driver ile bir alakası yok çift basma yaptığı için iade edilmiştir