🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Valla temiz klavye kafat boş metin belgesinde yazı yazarken çift basma sorunu var sanırım birde silerken geç algılıyor sanırım iade edicem biraz daha inceleyip
driverı kurdunuz mu belki onunla ilgilidir

Yo
driverı kurdunuz mu belki onunla ilgilidir
k kurmadım bro mesela silme tuşuna basılı tutuyorum kasar gibi oluyor yada sıkmıyor takılı kalıyor bir kere çift basım oldu bir daha denk gelmedim ama silme tuşuna takıldım takılma yapıyor ssanki tuş temiz her yeri klavyenin içinden sadece sticker çalınmış gibi duruyor onun haricinde sıkıntı yok gibi evde deneyip mı karar versem synapse falan kurulu evde viper v3 pro kullandığım için fakat şimdi yine denedim sorun olmadı 2.4k ya kelepir aldık üzmez duruyor kutu hariç kutuda offroad yapmışlar üstünde bı qtom bombası yok

Son düzenleme:
Nova 5 falanda yeni değil mi 2024 olması lazım. Bu yüzden ben nova 7 almam şahsen. Aynı sisteme sahip arctis pro vardı kırılmıştı.
Nova 7 ve pro dan bahsetmiştim nova 5 malzeme kalitesi düşük daha iyi özellikli nova 7 gibi

Yo
k kurmadım bro mesela silme tuşuna basılı tutuyorum kasar gibi oluyor yada sıkmıyor takılı kalıyor bir kere çift basım oldu bir daha denk gelmedim ama silme tuşuna takıldım takılma yapıyor ssanki tuş temiz her yeri klavyenin içinden sadece sticker çalınmış gibi duruyor onun haricinde sıkıntı yok gibi evde deneyip mı karar versem synapse falan kurulu evde viper v3 pro kullandığım için
İade süresi hemen 1-2 gün değil hocam rahat ol en kötü kafadan 5 gün hakkın var desek evde temiz bir kontrol et ona göre ilerle bence.

İade süresi hemen 1-2 gün değil hocam rahat ol en kötü kafadan 5 gün hakkın var desek evde temiz bir kontrol et ona göre ilerle bence.
1 ay iade sürecin var ya klasik üzmüyor amazon sağolsun bakayım 1 ay içinde sorun yaşarsam iade ederim fakat viper v3 pro beni korkutuyor bozuluyor sanırım alalı 1 2ay oldu amazondan 0 aldım hemde dongle dan çıkarıyorum şarja takıyorum bazen algılamıyor mouse sanki ışığı yanması lazım şarj aldığına dair dongle a takıyorum bazen dongle da algılamıyor gibi ışığı yanmıyor yada sonradan yanıyor

Nova 7 ve pro dan bahsetmiştim nova 5 malzeme kalitesi düşük daha iyi özellikli nova 7 gibi
Kulaklıkta ben sağlamlığa bakarım hocam. Ses kalitesi zaten çoğunda iyi oluyor. Nova 5 çok daha yeni olduğundan ve nova 7’den farklı sisteme sahip olduğundan ben nova 5 seçerim. Kırıldıktan sonra bi anlamı kalmıyor.

Kulaklıkta ben sağlamlığa bakarım hocam. Ses kalitesi zaten çoğunda iyi oluyor. Nova 5 çok daha yeni olduğundan ve nova 7’den farklı sisteme sahip olduğundan ben nova 5 seçerim. Kırıldıktan sonra bi anlamı kalmıyor.
Dediğim gibi nova 7 malzeme kalitesi olarak nova 5 batarya süresi ve yeni olması açısından önde

Çift basmanın driver ile bir alakası yok çift basma yaptığı için iade edilmiştir
Valla yine denedim sorunsuz çalışıyor her tuşu algılıyor şuan 1 ay bir deneyeyim detaylı ona göre iade ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu gün pek ilgi çekici kelepir yok ya denk gelemedim varmı sizde bir şeyler depoda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,991
Üyeler
183,366
Son üye
yalcino07
Geri