🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Vallahi 4000TL gibi bir para etmeyeceğini bildiğimden kovalıyorum şu ürünü gerçi 2500tl bile etmeyebilir orası ayrı ama setupa ayrı hava katar gibi geliyor
aynen güzel görüntüsü var yoksa tırt :D ama güzel yani.

Superlight 2 demi alsam acaba düşerse viper v3 pro var o daha iyi diye aldım yedeklemek amaçlı superlight 2 demi alsam bulursam

MSI 27" G274QPF E2 2K 180Hz monitör geldi az önce.
Kabul edilebilir yazıyordu alırken.

Açtım kutu içeriğinde eksik yok, standın jelatinleri duruyor vida poşeti açılmamış yani monitörü hiç montajlamamışlar. Cihaz tertemiz duruyor parmak izi dahi yok hiçbir yerinde. Tam test edemedim ama ölü piksel yok gibi, 4 5 nokta da biraz belirgin ışık sızması var, adaptör de kablonun üstünde 2 nokta da beyaz boya lekesi vardı tırnağımla kazıdım gitti. 4600 e bence bütün şansımı kullanarak nispeten temiz bir monitör almış oldum.

Açtım kutu içeriğinde eksik yok, standın jelatinleri duruyor vida poşeti açılmamış yani monitörü hiç montajlamamışlar. Cihaz tertemiz duruyor parmak izi dahi yok hiçbir yerinde. Tam test edemedim ama ölü piksel yok gibi, 4 5 nokta da biraz belirgin ışık sızması var, adaptör de kablonun üstünde 2 nokta da beyaz boya lekesi vardı tırnağımla kazıdım gitti. 4600 e bence bütün şansımı kullanarak nispeten temiz bir monitör almış oldum.
Tam test.yap öyle emin ol sonra basın ağrımasın ölü pixel falan filan

ölü piksel var yazıyor muydu alırken hocam ?

2.500'e DV V3 Pro ciddi anlamda bedava :D Ben yakalasam da almazdım herhalde, daha önce denemiştim çok büyük gelmişti. GPX2 aldım 3.400'e bakalım nasıl gelecek
Hocam sizin için değil ama fiyat beğenilmiş, siyah isteyen varsa var şu an, sepette var ama almayı denemedim çok sevdiğm bir fare olsa da şu an ihtiyacım yok.

Ekler

• 1000059422.webp
    1000059422.webp
    95.8 KB · Hit: 196
V
Ölü piksel olsa da çok dert değil ya 4600e aldım yan monitör yapmak için
Alla bende sabah rog gördüm 27 inch 2k kabul edilebilir yazıyordu ölü pixel 5 den az diyordu 5.7 ye geliyordu almadım ölü pixele gözüm takılır diye güvenemedim

V
Alla bende sabah rog gördüm 27 inch 2k kabul edilebilir yazıyordu ölü pixel 5 den az diyordu 5.7 ye geliyordu almadım ölü pixele gözüm takılır diye güvenemedim
Bendekinde ölü piksel yok gibi ya, bilgisayara bağlayıp test edemedim birazdan edicem. Işık sızmasından dolayı iade edilmiş gibi duruyor. 4 5 nokta da normalden fazla belirgin sızmalar var ama IPS panel neticesinde hepsinde olabiliyor bu sızmalar, hiç kullanılmamış tertemiz monitör. Bedavaya geldi valla, inşallah başka sorunu yoktur da rahatlıkla kullanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,424
Üyeler
187,042
Son üye
akinkoglu
Geri