Emirkanyvs
80+ Silver
- Katılım
- 8 Mayıs 2022
- Mesajlar
- 3,567
- Reaksiyon skoru
- 1,222
Eski driverı yükledin mi hani?
Şimdi ilk günden beri o hatayı alıyormuşsun ama 2 ay sonra böyle problem yaşadıysan bence o kernel powerdan değildir. Yani ilk günden beri yaşasaydın olabilirdi.Yüklemedim hocam hala sürekli yaşadığım bir sorun değil ama pc geldiği günden beri zaten kernel Power yiyor muşum![]()
Bütün önemli olan hataların hepsi kernel powerla ilgili bende şimdi en azından sorun çıkaran parçayı bulursam ona göre bakayım m2den şüpheleniyorum 3.5 yıldır elimde sağlığı %97 gösteriyor ama hep %99 da doluŞimdi ilk günden beri o hatayı alıyormuşsun ama 2 ay sonra böyle problem yaşadıysan bence o kernel powerdan değildir. Yani ilk günden beri yaşasaydın olabilirdi.
Psu ne seninBütün önemli olan hataların hepsi kernel powerla ilgili bende şimdi en azından sorun çıkaran parçayı bulursam ona göre bakayım m2den şüpheleniyorum 3.5 yıldır elimde sağlığı %97 gösteriyor ama hep %99 da dolu