Saat kaçta ne zaman yayınlıyorlar f5e yatcazDün telegram gruplarına düştü bazı philips ürünleri saçma fiyata. Bugünde sabah siteye yattım telegrama bildirim düşmeden aldım ütüyü. Yarın tekrar yaşanırmı bilmiyorum şansımı denemek isteyen f5 e yatsın
Saat kaçta ne zaman yayınlıyorlar f5e yatcazDün telegram gruplarına düştü bazı philips ürünleri saçma fiyata. Bugünde sabah siteye yattım telegrama bildirim düşmeden aldım ütüyü. Yarın tekrar yaşanırmı bilmiyorum şansımı denemek isteyen f5 e yatsın
nerde yatılcak tam anlamadımDün telegram gruplarına düştü bazı philips ürünleri saçma fiyata. Bugünde sabah siteye yattım telegrama bildirim düşmeden aldım ütüyü. Yarın tekrar yaşanırmı bilmiyorum şansını denemek isteyen f5 e yatsın
Sayfa neresiymiş ?Saat kaçta ne zaman yayınlıyorlar f5e yatcaz
Philips yazıp en düşük fiyatı seçin sabah 9-12 arası gelebilirnerde yatılcak tam anlamadım
usta size ulaştırırlarsa size zahmet siz de ulaştırın banaŞu grubu birisi bizimle de paylaşsa iyi olur. Philips ürünleri sağlam. Dm açık hocalar.![]()
Nereye hangi gruba hangi magazaya hocam anlamadıkPhilips yazıp en düşük fiyatı seçin sabah 9-12 arası gelebilir
Hiç söylemeyecektin. Başına iş aldın.Philips yazıp en düşük fiyatı seçin sabah 9-12 arası gelebilir
Telegramdan gördüm benBuraya nasıl giriyoruz? Aratınca çıkmıyor
Grup adı nedir?Telegramdan gördüm ben
kral salla, söyleme ne kadar al satçı varsa buraya doluşuyor, hayırlı olsun bu arada güle güle kullan.Philips yazıp en düşük fiyatı seçin sabah 9-12 arası gelebilir
FırsatZSallıyor sanki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Grup adı nedir?
Grup linki varsa özelden atarmısın aratınca çıkmıyorFırsatZ