- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 18,293
tessekür ederim reis.allah yardımcın olsun gardaşım dikkat et ha uykusuzluk kötü.
baya kötü ama idare ediyorum.
böyle haftada belki 10-15 saat uykum var.
tessekür ederim reis.allah yardımcın olsun gardaşım dikkat et ha uykusuzluk kötü.
çocuk ekran kartını montaj yanlış yapsa abow olay çıkartır.Evet Çınar galiba altına saldı.
Ben uykusuzluktan annemi mutfakta gibi gördüm aslında uyuyorallah yardımcın olsun gardaşım dikkat et ha uykusuzluk kötü.
gardaşım uykusuzlukdan ayakda bile uyuya kaldım o dereceBen uykusuzluktan annemi mutfakta gibi gördüm aslında uyuyor![]()
Bi ara gece uyuyamamıştım okulda kafamı sırarya koymamaya çalışıyom otururken uyumuşum tenefüstegardaşım uykusuzlukdan ayakda bile uyuya kaldım o derece
Teşekkürler, model felan bilmiyorum normal elektrikli tornavidaGüzel video eline sağlık kullandığın aleti adını öğrenebilir miyim ?
olum benim aşırı uykum vardı. sabah bi yatayım dedim sıradaBi ara gece uyuyamamıştım okulda kafamı sırarya koymamaya çalışıyom otururken uyumuşum tenefüste.
nerden bilim olum
Bide beni dürttüler dedim de bildiğin tokat atsalar daha iyinerden bilim olumSabah yatıyordum sırada kızın biri geldi müdür çağrıyor dedi
kalktım kaçtım kapıda çarptım uykusuzluk dan
![]()
Sağol adını tam bilmiyordum matkap desem olmucaktı .DTeşekkürler, model felan bilmiyorum normal elektrikli tornavida![]()
la yok bi kez yatıyordum sırada 1 nisandı arkadaşlar şaka yaptı su döktüler bana kafama öyle kendime geldimBide beni dürttüler dedim de bildiğin tokat atsalar daha iyi. Tikim de var karnımdan dürtüyolar
![]()
James Donkey 710 var onla yapsam olur mu?Videoyu sola değilde bize doğru yapsan daha iyi olabilir ve arkadan garip garip sesler geliyor kulak içi kulaklık ile mikrofonu tişörtüne bir mandal yardımı ile bağlayıp bir video editleme programı ile sesi daha iyileştirebilirsin. Ayrıca tornavida kullansan iyi edersin bir süre sonra makine ile yapınca yalama yapabiliyor bunu ben yaşadım maalesef. Onun dışında ilk videona göre fena değil.
Sadece su dökme yine iyila yok bi kez yatıyordum sırada 1 nisandı arkadaşlar şaka yaptı su döktüler bana kafamaöyle kendime geldim