Havit gamenote h2002p sağdan az ses geliyor

oryx

80+
Reaksiyon skoru
2
herkese selam 2 gün önce aldığım (bu gün ile 3) havit markasının gamenote h2002p usb 7.1 modelinde yaşadığım bi şeyi anlatacağım çözüm bulursanız çok sevinirim kulaklıkta cs valo oynarken sağ hoparlörden ses az geliyor bunun çözümü nedir ve windows kulaklığı hoparlör olarak görüyor. Bi gaming oyuncu kulaklığı testi videosu izledim sağ ve soldan ses veriliyordu soldan veriyoken ses sağ hoparlörden geliyor, sağdan verirken de sol hoparlörden geliyor. 7.1 i kapatınca sorun çözüldü, ama sağ kısım az ses veriyor hala, çözüm nedir iyi geceler. (
izlediğim test videosunun linki. Ve ürünü hepsiburada üzerinden indirimli kupon ile aldım.)

herkese selam 2 gün önce aldığım (bu gün ile 3) havit markasının gamenote h2002p usb 7.1 modelinde yaşadığım bi şeyi anlatacağım çözüm bulursanız çok sevinirim kulaklıkta cs valo oynarken sağ hoparlörden ses az geliyor bunun çözümü nedir ve windows kulaklığı hoparlör olarak görüyor. Bi gaming oyuncu kulaklığı testi videosu izledim sağ ve soldan ses veriliyordu soldan veriyoken ses sağ hoparlörden geliyor, sağdan verirken de sol hoparlörden geliyor. 7.1 i kapatınca sorun çözüldü, ama sağ kısım az ses veriyor hala, çözüm nedir iyi geceler. (
izlediğim test videosunun linki. Ve ürünü hepsiburada üzerinden indirimli kupon ile aldım.)
iade et daha iyi bir şey al bendede var ara sıra ses patlıyor geri düzeliyor zaten elindekinde sorun varmış iyi bir şey al bence

Bence sendeki model sorunlu farklı cihazlarda sorun yaşandı mı bendede var d modeli sorunsuz

sol taraf sesini kıstım düzeldi ama açtım kullandım iade almazlar kargo cart curt da var sesi çok veriyo zaten böyle kullanırım başka çözüm bilen varsa yazsın sevinirim

değişim için talep oluşturdum arkadaşlar olmazsa iade edeceğim

değişim için talep oluşturdum arkadaşlar olmazsa iade edeceğim
Sorunu nasıl çözeceğiniz hakkında çok bir bilgim yok ancak olurda çözemezseniz tavsiyem kesinlikle iade edin. O kadar para harcıyorsunuz neden kusurlu ürünü kullanmak durumunda kalasınız ki?

• Beğen
Reaksiyonlar: oryx
haklısınız olmazsa iade edeceğim sağlam bir kulaklılk alacağım eskiden rampage 3.5mm jacklı vardı ya yeniden kullanırım ya da başka rampage alırım memndum o kulaklıktan

Geri