Bütçeme göre pc alıcam

BatuSch35

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
49998
Arkadaşlar selam 50k bütçem var blender ile ilgileniyorum ve yeni çıkan bir çok oyunu oynayabilcek bir pc alıcam. Önerebilceğiniz itopyadan pcler var mı?

Bu sistemi 45.000 TL bandın da almak mantıklı olur mu? Soğutucuyu Segotep G6 özelleştirmesi yapılarak. Parçalar hakkında bilgim olsada bu sıralar piyasayı araştırmadığım için fiyat algımı kaybettim.
45.000 bandında nur nimet olur bu sistem.

45.000 bandında nur nimet olur bu sistem.
Teşekkürler. Anakart özelleştirmeleri hoşuma gitmedi, en azından bi b650m-r bari olsaymış. Ssdyi de Kioxia G3 Plus yapılırsa güzel olur, özelleştirme fiyatı makul.

5070 sistem çekilir.
Bütçe artarsa 5070 ti.
Ek olarak mesela amd sevmiyorum tarzı takıntınız var mı?

Teşekkürler. Anakart özelleştirmeleri hoşuma gitmedi, en azından bi b650m-r bari olsaymış. Ssdyi de Kioxia G3 Plus yapılırsa güzel olur, özelleştirme fiyatı makul.
sistemi özelleştirerek attım tıkladığında direkt özelleştirmeli gelmesi gerek g3 , b650 ve diğer özelleştirmeler yapılı durumda.

sistemi özelleştirerek attım tıkladığında direkt özelleştirmeli gelmesi gerek g3 , b650 ve diğer özelleştirmeler yapılı durumda.
Şimdi gördüm. 7500f'e düşürünce fiyat avantajı da çok iyiymiş. Yalnız B650M-F yükseltmesi gerekli midir?

Şimdi gördüm. 7500f'e düşürünce fiyat avantajı da çok iyiymiş. Yalnız B650M-F yükseltmesi gerekli midir?
b650 s2h kullanıyorum açıkçası makyajlı a620 almak isteyen kimseye de önermiyorum bir ton sorun açtı başıma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,019
Üyeler
184,872
Son üye
Ofluiso
Geri