Sizde ayrı yeri olan Oyun?

Disco Elysium, Detroit: Become Human, Deltarune

ben basit adamım gta vice city diyorum

Serious Sam
Transformice
Face Oyunları

Hocalarım sa,
sizin için ayrı yeri olan oyun hangisi?
benim için, çocukluğumun geçtiği minecraft, ve oynadığım ilk AAA oyun olan god of war...
nfs most wanted 2005 ilk oynadığım oyun en sevdiğim yarış oyunu

RDR2 yi bitirdim bu gün. Bundan sonraki hikayeli oyunlar bu kadar zevk veremeyeceği için büyük ihtimalle oynamayacağım. RDR3 gelir inşallah.

BFME1 oynadıgım ilk oyunlardan biri filmin aynı senaryosu 2010 yıllarda falan muazzam birşeydi

Hocalarım sa,
sizin için ayrı yeri olan oyun hangisi?
benim için, çocukluğumun geçtiği minecraft, ve oynadığım ilk AAA oyun olan god of war...
Gta Vice City, Gta San Andreas, Wolfteam:widepeepo:

1759533415612.webp

1759533448062.webp

1759533519063.webp

1759533563287.webp

Bakalım oldlar burada mı...

ooo.Siz benden de ileridesiniz.San andreas oynama şansım olmadı.Küçükken vice city oynamıştım biraz..:) bir de tam şuan bunları yazarken arkada Anlamazdın gibi bir şarkı dinlemek bir garip hissettirdi.
vice city aklıma geldi şimdi hocam. hüzünlendim biraz. Şu video geldi aklıma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam bir simulasyon değil, Çokta çocukça değil, çok oynanabilir rahat kontrolleri var.
Uzay gemisinin içinden dışından görüntü.
Fps shooter tarzı ve gta gibi adamı görmek.

Parasıyla alacaksan online kısmı açık olur bence. Bir Oyuncuya denk gelip arkadaş olman birlikte üss kurman muhtemel.

Hem offline hikaye kısmıda baya uzun.

Git şunu al git bunu getir derken bir bakmışsın ticari gemiler alıp filoları ticaret veya araştırmaya yolluyorsun.
Bozulan ticari gemileri tamir etme.

Say say bitmez be aga. İlla kendini kaptıracak kariyer yaparsın.

Ben ticaret yapmayı severdim.
Uzay üssüne gelen uzaylılardan ucuza ürün alıp diğer güneş sisteminde pahalıya satıp kar ederdim.

Ama ilk başta hikaye modunda başlarken uzay gemisini tamir etmelisin. Uzay gemisi uçtuktan sonra işler kolay.
hocam tam şuan satın alma kararı aldım. Çok teşekkürler öneri için. Önümüzdeki birkaç hafta aralıksız oynayacak gibi duruyorum

tomb rider lara croft 144P favorimdir

ben basit adamım gta vice city diyorum
siz basit değil, zevkleri olan bir adamsınız hocam

RDR2 yi bitirdim bu gün. Bundan sonraki hikayeli oyunlar bu kadar zevk veremeyeceği için büyük ihtimalle oynamayacağım. RDR3 gelir inşallah.
başladım başları sıkıcı geldi. devam edilir mi?

Disco Elysium, Detroit: Become Human, Deltarune
detroit favorimdir bu 3ünden

CS2 (Allah cezasını versin)
1.6 der susarım hocam. Şaka maka cs-go dan sonra hiç girmedim oyuna. herkes valorant geçti bende bıraktım

Son düzenleme:
Geri