Razer v3 pro lazım ağalar ama gelmeyecek galiba
eski monitörün üstüne 1900 koyup alacağım eskisi 24 inç 165 hz 1080 p acerdi yine1 ay önce 5100 e satılsa belki ben bile alırdım ama şuan emin değilim fiyat algımız çok değişti![]()
sanırım öyle diger konuda rezil halde gelenler vardı okumustum acıkcası cekinmiştimde acaba banada aynısımı gelecek diye ama cok sukur tertemiz sıfır halde geldi ama ses seviyesi ve kalitesi beklentimin altında kaldı acaba bendekimi sorunlu diye düsündüm arkadasımdada vardı aynısı onu denedim oda aynı benim pek beklentimi karsılamadı normalde Kz edc pro iem kablolu kulaklık kullanıyordum ses seviyesi ve bass olarak onun kadar değil ama kolaylıkları ve ses kalitesi efsaneen iyi kondisyona sahip airpods pro size gelmiş![]()
acıkcası arastırmadım mutfak tv sine aldım kolaylık olsun kutu filan ugrasmayayım direk takıp kullanayım amazon netflix arada youtube filan kullanmak icin iş görmezmi birde çözünürlügü 720p yapsam kasma isi çözülür mü kullanacagım tv 1366x768 çözünürlükteMi Stick almasaydın hocam aşırı donuyor Next Start 4K öneririm normali ya da Pro (2.Nesil) olanı farketmez iki si de bundan iyi cihaz. Ben indirimden Pro sunun yakaladım 1200TL ye aldım. Bu stick in aynısı var onu satıcam sarı siteden donmalar çok fazla depolama ve ram az olduğundan kasıyor.
Valla bilemedim hocam fps oyuncusuyum aslında güncel olarak zowie kullanıyorum kablolu mouse tercihim ama kablosuz da rahatlık konforbugün ve yarın artık stok pek geleceğini sanmıyorum ürünlere pazartesi salı gidişat belli olur
airpods pro 2 stoga gırdı mı bugunBugun aldigim airpods pro 2 ile 1tb m2 ssd ve mi stick geldi hepsini yari fiyatina almistim
Airpods tertemiz sadece kutusundaki acma etiketleri yirtikti icerisi sifir ellenmemis
M2 ile mi stick acilmamis kutu geldi Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hafif bir bulanıklık var gibime geliyorda hiç bilemedim ya bir amazona sorayım bakalım ne yapabilirler diye. en kötü iadeye gönderirim zaten laptop var laptopla devam ederiz artık bir sonraki depo indirimine kadarbulanıklık bambaşka bir şey gsync freesync açık mı? onu bir kapatıp bakın yine oluyorsa iade edersiniz
hangisiydi kaça aldınız hocammsi monitör geldi kutusunu açmışlar köpüğünden hiç çıkarmamışlar cillop gibi ölü pixel vs. yok resmen beleşe aldık.
yok ben ilk gün almıstımairpods pro 2 stoga gırdı mı bugun
keske ben de alabılseydım onu yayok ben ilk gün almıstım