🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Alınacak bir şey varmı klavye mouse ve blutetooth hoparlör gibi arkadaşlar biraz geç kaldık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana sorarsan degıl hocam bunların en buyuk avantajı ekosistem.
tek tuk urunler var hala ama klavye mouselar genel olarak bitti biraz daha niş bişiler bakiyorsaniz bulabilirsiniz ben wireless repeater vs aldim uygun fiyata

Gerçekler acıdır :) Philipsin yetkili servis desteği o kadar kotiki anlatamam 15 gün serviste kaldı hiçbir şey yapılmadı servise verme sebebim kablosunda temassizlik vardı fakat hiçbir işlem yapmadan iade ettiler bana ürünü amazonla defalarca kez görüsme kayıt vs sonucu değişim yaptım

Zamanla Duman atacak beyaz bu sıkıntı işte :)
amazon zaten 1 sene kesin garanti veriyor servise yollamıyor ikinci el olduğundan 1 sene içinde bozulursa gel bana diyor

Ü

aldım usta sağol
hayırlı olsun iyimiş la hacı

Sunix 3000 Mah Ledli Taşınabilir Bluetooth Hoparlör BTS-97
1.018,40 TL
ses nasıldır ki

amazon zaten 1 sene kesin garanti veriyor servise yollamıyor ikinci el olduğundan 1 sene içinde bozulursa gel bana diyor

ses nasıldır ki
Bilmiyom ya 1 milyar 3 taksit döner parası

sanırım öyle diger konuda rezil halde gelenler vardı okumustum acıkcası cekinmiştimde acaba banada aynısımı gelecek diye ama cok sukur tertemiz sıfır halde geldi ama ses seviyesi ve kalitesi beklentimin altında kaldı acaba bendekimi sorunlu diye düsündüm arkadasımdada vardı aynısı onu denedim oda aynı benim pek beklentimi karsılamadı normalde Kz edc pro iem kablolu kulaklık kullanıyordum ses seviyesi ve bass olarak onun kadar değil ama kolaylıkları ve ses kalitesi efsane

acıkcası arastırmadım mutfak tv sine aldım kolaylık olsun kutu filan ugrasmayayım direk takıp kullanayım amazon netflix arada youtube filan kullanmak icin iş görmezmi birde çözünürlügü 720p yapsam kasma isi çözülür mü kullanacagım tv 1366x768 çözünürlükte
İş görür hocam, ufak tefek kasmalar zaten benim dediğim. Youtube videoları film felan 1080p de donmadan izletiyor şuanlık. Ama arayüzde ufak tefek kasmalar oluyor. Size önerim geliştirici seçeneklerinden arka plan işlem sınırını açmanız ve gereksiz uygulamaları ayarlardan devredışı bırakmanız.

ses nasıldır ki
30 gün sonra doa belgesi diyecekler bilginiz olsun demedi demeyin. Şayet aldığınız ürünlerin servisi yoksa Türkiyede geçmiş olsun benim gibi :) 3 adet Amazon tr satıcı gönderici ürünlerim var Türkiye'de servis desteği olmadığı için ortada kaldım Amazon hiçbir şekilde destek vermiyor doa belgesiz tüketici hakem heyetine verdim sonucu bekliyorum umarım kazanırım yoksa geçmişte olsun bana :) ve benim gibi olacaklara kafayı yersiniz demedi demeyin

Servis bilgileri yok amazonda sizler kendiniz bulmanız lazım.

kaç paraya geliyordu yazmamışsın ki, lütfen fiyatları da yazalım 2-3 saat sonra bakanlar fırsat mı ona göre düşünsün...
Vallahi hesaplayıp vakit kaybetmektense hemen atayım insanlar yararlansın diye düşündüm

Yeni farkettim yakmamışlar depoda fare yemiş. Kötü koku da ondan geliyor. Fare boku vardı straforda. Kusacağım keşke yaksalardı.
Tekrardan merhaba arkadaşlar fare vakasından sonra kutuyu olduğu gibi dışarı alıp eldiven ve maske ile strafordan ve fare pisliğinden kurtarıp monitöre ulaştım. Fare dostumuz panele ve kabloların olduğu çantaya dokunmamış ama stantın ambalajını yemiş. Şimdi kararsız kaldım, iade mi etsem yoksa monitörü başka standa bağlayıp kullansam mı? Bu arada boşta monitör standım var. Monitör sıfır duruyor. Kullanılmamış, fareden iade.:confused:

Viper V3 Pro siparisim geldi. Yeni gibi durumda almistim. Butun naylonlari vs. uzerinde ve skatezlerde toz dahi yok.

IMG_9553 2.webp
IMG_9556 2.webp
IMG_9555 2.webp

@bybabi Destege yazarsan birazcik para iadesi saglayabilirler diye düşünüyorum ölü piksel felan yoksada kullan bence

30 gün sonra doa belgesi diyecekler bilginiz olsun demedi demeyin. Şayet aldığınız ürünlerin servisi yoksa Türkiyede geçmiş olsun benim gibi :) 3 adet Amazon tr satıcı gönderici ürünlerim var Türkiye'de servis desteği olmadığı için ortada kaldım Amazon hiçbir şekilde destek vermiyor doa belgesiz tüketici hakem heyetine verdim sonucu bekliyorum umarım kazanırım yoksa geçmişte olsun bana :) ve benim gibi olacaklara kafayı yersiniz demedi demeyin

Servis bilgileri yok amazonda sizler kendiniz bulmanız lazım.
bilmiyorum bu ürünlerin açıklamasında öyle diyorlar 1 sene içinde bozulursa destek bizden diyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,511
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri