🔥İndirim YENİ STOK GELDİ!!! Shein Ucuz elektronik ürünler.

Bir yerden sonra tıkandı email açabileceğim (tel no onaysız) yöntem var mı?
Beyler yeni mail açabileceğim bir yer var mı?
Yöntem var mı?
Nereye başvursam telefonla doğrulama istiyor.

44 liraya 240, watt type c kablo ve 250₺ye araçta havalandırma ızgarasına tutunan cep telefonu tutucu aldım. Vama yapıştırdıklarım 1 wy olmadan kırılıyor. Havalandırma menfezi üçin birkaç tane almıştım ama tutmuyorlar. Bu ugreenin üçgen şeklinde tasarımı ilhinç geldi. Ürün ülkemiz topraklarına gelmiş, bu hafta teslim edilir ven de kısa bir değerlendirme yaparım buraya. Linkini ürünü beğenirsem bırakacağım.
hocam cama yapışanları nasıl kırmayı başardınız? ben a101den aldığım telefon tutacağını 2 yıl kullandım. en sonunda ana parçanın o top kısmı o kadar aşındı ki artık orayı sıkarak tutan mekanizma tutamamaya başladı. tabi ben video izlerken yan tutuyorum diğer zamanlar düz tutuyorum hiç yönünü değiştirmesem zamanla aşınıp bozulmazdı

Benim ürünler geldi 16 pro için aldım hepsini

Ekler

• IMG_0597.webp
    IMG_0597.webp
    1 MB · Hit: 228
Şu an Essager 45w araç şarjı da puan vs kullanınca 50,77Tl gibi bedava bir fiyata geliyor çektim. Alırken max çıkışlara dikkat edin 54w falan da var ama tek çıkıştan max 36w veriyor.

istanbul a geldikten sonra kaç gün sonra kargoya geçiyor arkadaşlar alttaki şekilde kaldı

1760006921422.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,282
Üyeler
183,256
Son üye
CetrayX
Geri