TRYX PANORAMA 18.999TL ve PANORAMA SE 14.999TL Yeniden Stoklarda.

Bende kralen elite aldım sınra niye verdim dedim
Kraken elite 13k civarına düştüğünde almadım bi sıvı soğutucuya bu kadar ğara verilmez diye. Görüntü uğruna gittik 15k bayıldık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok bilgisayar oynayan birisi değilim arkadaşım gaza getirdi kendim topladım sonra niye bilgisayara bu kadar para verdim dedim 🤦‍♂️
ben şöyle düşünüyorum bu bilgisayarı en az 3-4 yıl hiç ellemeden kullanacağım. Ortalama 120-130k civarına geldi bu pc. Aya böldüğüm zaman çok bir şey etmiyor 130k yı. Öyle düşünüp topladım ben şahsen ve çalışıyorum. Para harcayak bir hobi oldu bu iş beim için araştırmak satın almak kurmak denemek keyif verici

Kraken elite 13k civarına düştüğünde almadım bi sıvı soğutucuya bu kadar ğara verilmez diye. Görüntü uğruna gittik 15k bayıldık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben şöyle düşünüyorum bu bilgisayarı en az 3-4 yıl hiç ellemeden kullanacağım. Ortalama 120-130k civarına geldi bu pc. Aya böldüğüm zaman çok bir şey etmiyor 130k yı. Öyle düşünüp topladım ben şahsen ve çalışıyorum. Para harcayak bir hobi oldu bu iş beim için araştırmak satın almak kurmak denemek keyif verici
Bende taksitle topladım zaten de bende de bilgisayar vardı sonra keşke satıp almasaydım dedim öyle duruyo 😂😂

Bi rog eder mi? rog gibi iyi soğutmalar veriyormu(18k) yoksa sadece görünüşmü

Hocam kule tipi soğutucunun fanı ters mi benmi yanlış biliyorum.havayı alması için etiket arkada kalması gerekmiyormu.
Benim o fan reverse blade olduğu için o şekilde taktım. Sonra değiştirdim zaten temudan aldığım fandı denedim performansını. Berbat

Eder, zaten çoğu asetek pompa kullanıyor. Ben de ryuo 4' var. Sıcaklık farkları yok
ryuo 4 de çok tatlı duruyor ama ekranı küçük ve aftermarket fan takılmıyor diye tercih etmedim. Ben bu aio’yu lian li TL lcd ile kullanmayı planlıyorum

ryuo 4 de çok tatlı duruyor ama ekranı küçük ve aftermarket fan takılmıyor diye tercih etmedim. Ben bu aio’yu lian li TL lcd ile kullanmayı planlıyorum
Geçmiş olsun mu desem. Çünkü sıfırda 3lü reverse tl lcd doğru düzgün stoklarda yok.

Bu arada bende aldım cumadan beri sayfaya f5 atıyordum lol

Geçmiş olsun mu desem. Çünkü sıfırda 3lü reverse tl lcd doğru düzgün stoklarda yok.

Bu arada bende aldım cumadan beri sayfaya f5 atıyordum lol
gelene kadar stok bekleyeceğim. LCD fanları incehesaptan başka bir yerden almayı düşünmüyorum. Şayet çok fazla bozulan bir fan çeşidi kendileri. Bakalım gelene kadar fanlar stoğa kendi fanlarıyla kullancam artık

gelene kadar stok bekleyeceğim. LCD fanları incehesaptan başka bir yerden almayı düşünmüyorum. Şayet çok fazla bozulan bir fan çeşidi kendileri. Bakalım gelene kadar fanlar stoğa kendi fanlarıyla kullancam artık
Sen ilk önce normal tl fan çöz de sonra düşünürsün kendi işini

Sen ilk önce normal tl fan çöz de sonra düşünürsün kendi işini
sana reverse blade TL lazım brom. Normal blade TL var zaten şu an stokta.. Sana ondan 1 tane lazım sadece. 3 tane reverse blade TL. 3 tane reverse blade TL lcd alacaksın

Lcd fanlar neden bozuluyormuş öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,741
Üyeler
184,825
Son üye
mtn1543
Geri