❌İndirim Bitti! Palit Infinity 3 RTX 5060 Ti 16 GB 21.849 TL

Reaksiyon skoru
189

Son 3 aydaki en düşük fiyatında görünüyor. Enflasyonu hesaba katınca dip fiyata yakın denebilir. İlla yeşil takım olacak ve sıfır kart olacak diyen gardaşlar değerlendirsin. Paraf ve Axess'e peşin fiyatına 6 diğer kartlara peşin fiyatına 3 taksit imkanı güzel. Bankanızın puan kampanyalarıyla fiyat daha da uyguna gelebilir.

Son 3 aydaki en düşük fiyatında görünüyor. Enflasyonu hesaba katınca dip fiyata yakın denebilir. İlla yeşil takım olacak ve sıfır kart olacak diyen gardaşlar değerlendirsin. Paraf ve Axess'e peşin fiyatına 6 diğer kartlara peşin fiyatına 3 taksit imkanı güzel. Bankanızın puan kampanyalarıyla fiyat daha da uyguna gelebilir.
Bu mu yoksa 9060 xt mi alınır?

Arkadaşıma 1 hafta önce 19a 9060xt aldırdım, bunu görürse keser beni

Güzel fiyat her türlü alınır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadas 4 kez değişim yapıldı serviste hepsi sorunluydu alınmaz derim ben 3 kez tamir gordu kart
sorun bence arkadaşınızda 4 kez bozuk ürün gelme oranı çok saçma bir oran matematiksel olarak olsa olsa arkadaşınızın pcsi bozuktur :D

Ben de yakın zamanda RX 9060 XT almayı düşünüyordum, fiyat iyi aslında keşke başka model olsaydı. Palit cidden malzeme kalitesi olarak da pek iyi değil. Kullanılmaz bir şey değil ama şahsım adına pek içime sindiremiyorum. Paylaşım için teşekkürler..

Son düzenleme:
Ben de yakın zamanda RX 9070 XT almayı düşünüyordum, fiyat iyi aslında keşke başka model olsaydı. Palit cidden malzeme kalitesi olarak da pek iyi değil. Kullanılmaz bir şey değil fiyatı da iyi yani ama şahsım adına pek içime sindiremiyorum. Paylaşım için teşekkürler..

Katılıyorum üst taraf metal olsa çok tatlı olurdu. Bu kart 180W TDP'li olduğu için pek ısınmıyor da 5070 Infınity sıkıntılı plastik üst plakayla :D

Güzel fiyat gaming gecesinde 5070 27 bine düşüyor aklınızda olsun

Ben de yakın zamanda RX 9070 XT almayı düşünüyordum, fiyat iyi aslında keşke başka model olsaydı. Palit cidden malzeme kalitesi olarak da pek iyi değil. Kullanılmaz bir şey değil fiyatı da iyi yani ama şahsım adına pek içime sindiremiyorum. Paylaşım için teşekkürler..
7500 f ile darbogaz yapar mi

Ben aynısını 5600x ile merak ediyorum .d 5070 veya bunu almak istiyorum ama darboğaz ne kadar yaşanır 1080pde?

RTX 5070'e 27K'dan fazla vermeyin, bütçe sorunu yoksa RTX 5070 alınabilir 20K'yı çok aşmak istemiyorsanız bunu alın üzmez hocam. 5600X ile 5060 Ti 1080P'de sıkıntı yaşatmaz.

Geri