İkisi de aynı, birisi ışıklı diğeri ışıksız. Ben ışıksız olanı alacaktım geri bu daha ucuz diye bunu alacağım arkadaş sağ olsun.Bu iki üründen hangisi daha iyi acaba ? İşlemcim R7 7800x3D.
Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB White Intel/AMD Uyumlu, 360mm Radyatörlü, 3x12cm P12 PRO A-RGB PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu Beyaz (ACFRE00188A) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB White Intel/AMD Uyumlu, 360mm Radyatörlü, 3x12cm P12 PRO A-RGB PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu Beyaz (ACFRE00188A) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
ARCTIC Liquid Freezer III Pro 360 - AIO CPU Soğutucu, 3 x 120 mm Su Soğutma, 38 mm Radyatör, PWM Pompa, VRM Fan, AMD AM5/AM4, Intel LGA1851/1700 Kontak Çerçevesi - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ARCTIC Liquid Freezer III Pro 360 - AIO CPU Soğutucu, 3 x 120 mm Su Soğutma, 38 mm Radyatör, PWM Pompa, VRM Fan, AMD AM5/AM4, Intel LGA1851/1700 Kontak Çerçevesi - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu kadar fark yok bu arada. 3-4 derece oynuyor benim bildiğim kadarıyla dün olan modelle.Bayaa fark var güzel ürün
Resim ve bilgi kaynağı:
7800X3D hiç ısınmıyor. Bence kesinlikle değmez.ryzen 7800x3d için bu fiyattan almaya değer mi sizce arkadaşlar, değerse çekeceğim direkt? Kasımda falan daha çok düşer mi şişer mi kestiremiyorum. Kaliteli güzel hava soğutma ile arasında ne kadar fark olur acaba.
Lian li soğutuculardan anlıyorsanız galahad 2 lcd ile aralarında çok fark var mıHer kasaya sığamayacak kadar radyatör kalınlığı olan soğutucu.Zamanında almak istemiştim ama kalınlıktan dolayı sığmayacağı için alamamıştım. LianLi lanetine bulaşmak zorunda kaldım.
Watt arttıkça ve sıcak bölge temasında ki farklardan oluşuyor hocam fark, incelemeye göre max bu şekilde olmuştur ilerde daha yüksek watt çeken işlemciler olursa fark daha da büyüyecektirBu kadar fark yok bu arada. 3-4 derece oynuyor benim bildiğim kadarıyla dün olan modelle.
Bu kadar fark nasıl olabiliyor?Bayaa fark var güzel ürün
Resim ve bilgi kaynağı:
İnceleme daha detaylı yayınlanacak hocam bildiğim kadarıyla en temel fark 7 yapraklı yeni arctic fanlarBu kadar fark nasıl olabiliyor?
Hocam biraz ileriye dönük de almayı istiyorum bir yandan tekrar uğraşmamak için, her şeyin fiyatı sürekli artıyor, daha yüksek işlemciye geçersem diye. ama sorumun cevabı buydu teşekküre ederim.7800X3D hiç ısınmıyor. Bence kesinlikle değmez.
Bence bunu al kaçırma fiyatı iyi.Hocam biraz ileriye dönük de almayı istiyorum bir yandan tekrar uğraşmamak için, her şeyin fiyatı sürekli artıyor, daha yüksek işlemciye geçersem diye. ama sorumun cevabı buydu teşekküre ederim.