🔥İndirim Arctic Liquid Freezer III Pro 360 Beyaz 5.599TL

Bu iki üründen hangisi daha iyi acaba ? İşlemcim R7 7800x3D.

İkisi de aynı, birisi ışıklı diğeri ışıksız. Ben ışıksız olanı alacaktım geri bu daha ucuz diye bunu alacağım arkadaş sağ olsun.

ryzen 7800x3d için bu fiyattan almaya değer mi sizce arkadaşlar, değerse çekeceğim direkt? Kasımda falan daha çok düşer mi şişer mi kestiremiyorum. Kaliteli güzel hava soğutma ile arasında ne kadar fark olur acaba.

ryzen 7800x3d için bu fiyattan almaya değer mi sizce arkadaşlar, değerse çekeceğim direkt? Kasımda falan daha çok düşer mi şişer mi kestiremiyorum. Kaliteli güzel hava soğutma ile arasında ne kadar fark olur acaba.
7800X3D hiç ısınmıyor. Bence kesinlikle değmez.

Her kasaya sığamayacak kadar radyatör kalınlığı olan soğutucu. :D Zamanında almak istemiştim ama kalınlıktan dolayı sığmayacağı için alamamıştım. LianLi lanetine bulaşmak zorunda kaldım.

Her kasaya sığamayacak kadar radyatör kalınlığı olan soğutucu. :D Zamanında almak istemiştim ama kalınlıktan dolayı sığmayacağı için alamamıştım. LianLi lanetine bulaşmak zorunda kaldım.
Lian li soğutuculardan anlıyorsanız galahad 2 lcd ile aralarında çok fark var mı

Bu kadar fark yok bu arada. 3-4 derece oynuyor benim bildiğim kadarıyla dün olan modelle.
Watt arttıkça ve sıcak bölge temasında ki farklardan oluşuyor hocam fark, incelemeye göre max bu şekilde olmuştur ilerde daha yüksek watt çeken işlemciler olursa fark daha da büyüyecektir

Son düzenleme:
7800X3D hiç ısınmıyor. Bence kesinlikle değmez.
Hocam biraz ileriye dönük de almayı istiyorum bir yandan tekrar uğraşmamak için, her şeyin fiyatı sürekli artıyor, daha yüksek işlemciye geçersem diye. ama sorumun cevabı buydu teşekküre ederim.

Hocam biraz ileriye dönük de almayı istiyorum bir yandan tekrar uğraşmamak için, her şeyin fiyatı sürekli artıyor, daha yüksek işlemciye geçersem diye. ama sorumun cevabı buydu teşekküre ederim.
Bence bunu al kaçırma fiyatı iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,953
Üyeler
183,362
Son üye
Ibramk
Geri