Selamlar,
ana kartla değil kasa ile problem oluyor radyatör çok kalın olduğu için değebiliyor ramlere.Selamlar,
COLORFUL BATTLE-AX B650A-GHA WIFI V14 anakartım var ARCTIC Liquid Freezer III Pro 360 sıvı soğutucusunu alsam herhangi bir uyumsuzluk yaşar mıyım ?
Bazı anakartlarda m2 slotları ile sorun yaşıyormuş o yüzden bilgi almak istemiştim
Kasa önerebilir misiniz peki bu soğutucuyu rahat monte edebileceğim ?ana kartla değil kasa ile problem oluyor radyatör çok kalın olduğu için değebiliyor ramlere.
msi x870 ile kullanıyorum kasam masterbox 600 hiçbir sıkıntı yaşamadım 0 a 0 oldu hiçbiyere değmiyor kardoSelamlar,
COLORFUL BATTLE-AX B650A-GHA WIFI V14 anakartım var ARCTIC Liquid Freezer III Pro 360 sıvı soğutucusunu alsam herhangi bir uyumsuzluk yaşar mıyım ?
Bazı anakartlarda m2 slotları ile sorun yaşıyormuş o yüzden bilgi almak istemiştim
ileri dönük performanslı bi kasa istiyorsan kral kesinlikle masterbox 600 öneririm yeni nesil arkadan socketli anakartlara uyumlu ön tarafta 3 adet 140mm fanları ile güzel soğutuyor ve tip olarak da güzel bir kasa bi bak derimKasa önerebilir misiniz peki bu soğutucuyu rahat monte edebileceğim ?
Soğutucu radyatörü üste mi monte ettiniz ön panele mi ?msi x870 ile kullanıyorum kasam masterbox 600 hiçbir sıkıntı yaşamadım 0 a 0 oldu hiçbiyere değmiyor kardo
üst eSoğutucu radyatörü üste mi monte ettiniz ön panele mi ?
Kasaya baktım şimdi güzel duruyor ama fiyat olarak biraz daha aşağıda kasa bulabilir miyim acaba önerebileceğiniz başka var mı acaba ?üst e
bundan önce thermaltake h570 kullanıyordum onada tam olmuştu onada bakabilirsin kral profilime girip kasanın resmine bakabilirsinKasaya baktım şimdi güzel duruyor ama fiyat olarak biraz daha aşağıda kasa bulabilir miyim acaba önerebileceğiniz başka var mı acaba ?
bundan önce thermaltake h570 kullanıyordum onada tam olmuştu onada bakabilirsin kral profilime girip kasanın resmine bakabilirsin
şuanda fiyatı nasıl bilmiyorum ama ileri dönük ve performans açısından bakarsan bence çok güzel bir kasa soğutma açısından özellikle baya başarılı kardo bende o gördüğün sistemi satıyorum .)Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimde gayet güzel duruyor sanırım masterbox 600 ü alıcam bi sorun yaşamamak için
Bu arada sıvı soğutucunun performansı nasıl ve sessiz çalışıyor mu ? Şuanda 5250 tl ye düşmüş sanırım indirimde fiyatı.şuanda fiyatı nasıl bilmiyorum ama ileri dönük ve performans açısından bakarsan bence çok güzel bir kasa soğutma açısından özellikle baya başarılı kardo bende o gördüğün sistemi satıyorum .)
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-7800x3d-rtx-3080ti-zowie-400-hz-full-yayinci-setup-1273033531/detay
şuanda discord yayın izliyorum yan ekranda altta cs acık bide bunlar acık 50 üstüne çıkmıyor 43-50 arası gidiyor cs2 max 60 ları görüyorBu arada sıvı soğutucunun performansı nasıl ve sessiz çalışıyor mu ? Şuanda 5250 tl ye düşmüş sanırım indirimde fiyatı.
Gayet güzel o zaman teşekkürlerşuanda discord yayın izliyorum yan ekranda altta cs acık bide bunlar acık 50 üstüne çıkmıyor 43-50 arası gidiyor cs2 max 60 ları görüyorAlıntıyı görüntüle