ARCTIC Liquid Freezer III Pro 360 Uyumluluk

msi x870 ile kullanıyorum kasam masterbox 600 hiçbir sıkıntı yaşamadım 0 a 0 oldu hiçbiyere değmiyor kardo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasa önerebilir misiniz peki bu soğutucuyu rahat monte edebileceğim ?
ileri dönük performanslı bi kasa istiyorsan kral kesinlikle masterbox 600 öneririm yeni nesil arkadan socketli anakartlara uyumlu ön tarafta 3 adet 140mm fanları ile güzel soğutuyor ve tip olarak da güzel bir kasa bi bak derim

Kasaya baktım şimdi güzel duruyor ama fiyat olarak biraz daha aşağıda kasa bulabilir miyim acaba önerebileceğiniz başka var mı acaba ?
bundan önce thermaltake h570 kullanıyordum onada tam olmuştu onada bakabilirsin kral profilime girip kasanın resmine bakabilirsin

bundan önce thermaltake h570 kullanıyordum onada tam olmuştu onada bakabilirsin kral profilime girip kasanın resmine bakabilirsin

Resimde gayet güzel duruyor sanırım masterbox 600 ü alıcam bi sorun yaşamamak için

Resimde gayet güzel duruyor sanırım masterbox 600 ü alıcam bi sorun yaşamamak için
şuanda fiyatı nasıl bilmiyorum ama ileri dönük ve performans açısından bakarsan bence çok güzel bir kasa soğutma açısından özellikle baya başarılı kardo bende o gördüğün sistemi satıyorum .)

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-7800x3d-rtx-3080ti-zowie-400-hz-full-yayinci-setup-1273033531/detay

şuanda fiyatı nasıl bilmiyorum ama ileri dönük ve performans açısından bakarsan bence çok güzel bir kasa soğutma açısından özellikle baya başarılı kardo bende o gördüğün sistemi satıyorum .)

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-7800x3d-rtx-3080ti-zowie-400-hz-full-yayinci-setup-1273033531/detay

Bu arada sıvı soğutucunun performansı nasıl ve sessiz çalışıyor mu ? Şuanda 5250 tl ye düşmüş sanırım indirimde fiyatı.

Bu arada sıvı soğutucunun performansı nasıl ve sessiz çalışıyor mu ? Şuanda 5250 tl ye düşmüş sanırım indirimde fiyatı.
şuanda discord yayın izliyorum yan ekranda altta cs acık bide bunlar acık 50 üstüne çıkmıyor 43-50 arası gidiyor cs2 max 60 ları görüyor
1759887912097.webp

Geri