maşallah hocam nasıl bir burun var sizde türkiyedeki bütün oksijeni içinize çektinizUpsss.
Evdeki lamba işini elimden alıp yapmaya çalışan babamın burun sesimaşallah hocam nasıl bir burun var sizde türkiyedeki bütün oksijeni içinize çektiniz
Soğutucunun kablolarını çıkar tekrar dinle gelmezse stok fan dene belki soğutucuda bir sıkıntı vardır
Burda daha net.
Tıkır tıkır ediyor gibi niye bugun soğutucu taktım yeni fark etmeye başladım bundan kaynaklı olabilirmi.
Yok kulağımı dayadım psudan kesin.Soğutucunun kablolarını çıkar tekrar dinle gelmezse stok fan dene belki soğutucuda bir sıkıntı vardır
Kaç senelik psu, marka, model ne?Yok kulağımı dayadım psudan kesin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bazen de cız cız ediyor o coil Whine sanırım ama bu tıkır tıkır ne anlamadım.
1 SenelikKaç senelik psu, marka, model ne?
Yeni soğutucu dediğin için sök dedim belki bozuk gelmiştirYok kulağımı dayadım psudan kesin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bazen de cız cız ediyor o coil Whine sanırım ama bu tıkır tıkır ne anlamadım.
Hocam zaten zar zor taktım bu işleri bilmediğim için bidaha geri takmam uzun sürer ama soğutucudan gelmediğine eminim.belki bu ses hep vardı fakat bugün ev çok sessizdi belkide bu yüzden duymuş olabilirim.Yeni soğutucu dediğin için sök dedim belki bozuk gelmiştir
Komple sökmeyeceksin sadece kablosu eğer soğutucu bozuksa psu'da sorun çıkartıyor olabilir bir bileşen arızası başka bir bileşenden kaynaklı olabiliyorHocam zaten zar zor taktım bu işleri bilmediğim için bidaha geri takmam uzun sürer ama soğutucudan gelmediğine eminim.belki bu ses hep vardı fakat bugün ev çok sessizdi belkide bu yüzden duymuş olabilirim.