Öneri 900TL Bütçem var Hyperx cloud 2 alınır mı??

Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar 900TL bütçem var ve genellikle fps oyunları oynuyorum.Herkes hyperx cloud 2 öneriyor bir yandan razerin kraken t.e diye bir kulaklığı var gerçekten çok arada kaldım ve sanırım razer t.e nin indirimi bitmek üzere hangisini almalıyım razer mi hyperx mi tecrübelerinizi ve önerilerinizi sunabilirsiniz.İkisinide alma böye böyle git bunu al dersenizde saygı gösteririm.

Bu arada mikrofon olarak bm-800 adlı bir mikrofonu almayı planlıyorum o yüzden mikrofon benim için önemli değil önemli olan ses önerinizi yaparken dikkate alırsanız sevinirim veya alıcağın mikrofon çok kötü onun yerine kulaklığın mikrofonunu kullan diyebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cloud Alpha bakabilirsin.
evet onada baktım fakat aralarındaki çok ufacık farklar yüzünden 300tl ekstradan vermek istemiyorum açıkçası

Bu arada mikrofon olarak bm-800 adlı bir mikrofonu almayı planlıyorum o yüzden mikrofon benim için önemli değil önemli olan ses önerinizi yaparken dikkate alırsanız sevinirim veya alıcağın mikrofon çok kötü onun yerine kulaklığın mikrofonunu kullan diyebilirsiniz.

evet onada baktım fakat aralarındaki çok ufacık farklar yüzünden 300tl ekstradan vermek istemiyorum açıkçası
Cloud 2 eski bir kulaklık. Cloud alpha’da 800-900 TL değil mi?

drop plus cloud 2 nin rakibiydi galibaa @ArdaM

vermiyorsun aynı fiyat

Alınmaz. Git 2. el al. En iyisi 500-600 e bulursun.

drop plus cloud 2 nin rakibiydi galibaa @ArdaM

vermiyorsun aynı fiyat
Drop plus'a furylevel cloud 2 rakibi demişti. Ben drop plus'ı 3 aydır falan kullanıyorum ve bence de rakibi sayılır. Yakın bir arkadaşımda cloud 2 var ve biraz deneme şansım olmuştu.
Ayrıca aynı zamanda bm800 kullanıcısıyım ve drop plus'ı alınca bm800 emekliye ayrıldı yani güzel mikrofonlu bir kulaklık alırsanız bm800'e gerek yok ayrıca standıyla beraber çok yer kaplıyor

Bu arada bm800 zamanında 50 liraydı ne kadar pahalandı :D

Bu arada bm800 zamanında 50 liraydı ne kadar pahalandı :D

bu jak girişi ile mi çalışıyor yoksa usb mi

bu jak girişi ile mi çalışıyor yoksa usb mi
Jak :D
c690108f75622b4189e884bfe84128cd.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,754
Üyeler