🔥İndirim 🔥Razer BlackWidow V3 TKL Green Switch Klavye 1800 TL🔥

F4IRFL4Y

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,361
O fiyata bu ürün alınmaz saçmalamayın hot swap yok bir şey yok onun yerine üzerine 300-500 koyup F75 alın daha iyi

Fiyat Bence İyi Green Switch Güzel Blue Switch'den Daha Sesli Oluyorlar Fiyat İndirimi Var Param Olsa Klavye Arıyor Olsam Kesinlikle Alırdım

Ürün Linki : https://www.itopya.com/razer-blackwidow-v3-tkl-green-switch-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye_u12138

Akakçe Linki : https://www.akakce.com/klavye/en-uc...mekanik-kablolu-oyuncu-fiyati,1379977482.html
iyi fiyat dostlar 1 yıldır kullanıyorum memnunum boyutu ideal 2 tane yükseltme seviyesi var ışıkları çok başarılı parlaklık konusunda razer ın uygulamasından diğer cihazlarla senkronlayabiliyorsunuz ikinci elden 900e almıştım sıfır fiyatı 1800 güzel fiyat

O fiyata bu ürün alınmaz saçmalamayın hot swap yok bir şey yok onun yerine üzerine 300-500 koyup F75 alın daha iyi
Tercih Meselesi Hot Swap Güzel Ama Marka Ve Switch Farkı Var Bence Green Switch Heryerde Yok O Yüzden Bence Sırf Onun İçin Alınabilir

Son düzenleme:
Tercih Meselesi How Swap Güzel Ama Marka Ve Switch Farkı Var Bence Green Switch Heryerde Yok O Yüzden Bence Sırf Onun İçin Alınabilir
Dostum en büyük dezavantajı zaten hot swap yok bozuldu mu geçmiş olsun uğraş dur ki razerin green switchlerde çift basma vb sorunlar oluyor v3 v4x v4 de yaşadım bu durumları oyuzden bence tercih edilecekse hot swap olan klavye alınmalı uğraşıp durmamak için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama sırf sesinden dolayı alınır mı belki ölçüp tartmak lazım

2025'te kablolu klavye de alınmaz herhalde artık:kekw:
Ek: Bırakın kablolu klavyeyi kablolu mouse, kablolu kulaklık bile alınmaz.

Dostum en büyük dezavantajı zaten hot swap yok bozuldu mu geçmiş olsun uğraş dur ki razerin green switchlerde çift basma vb sorunlar oluyor v3 v4x v4 de yaşadım bu durumları oyuzden bence tercih edilecekse hot swap olan klavye alınmalı uğraşıp durmamak için

Pardon Senin Bahsettiğin Hot Swap İle Optik Klavyeyi Karıştırdım Ben Haklısın Evet

2025'te kablolu klavye de alınmaz herhalde artık:kekw:
Ek: Bırakın kablolu klavyeyi kablolu mouse, kablolu kulaklık bile alınmaz.
Alakası Yok Bence Ürünün Kalitesi Kabloyla Mı Ölçülüyor

Pardon Senin Bahsettiğin Hot Swap İle Optik Klavyeyi Karıştırdım Ben Haklısın Evet

Alakası Yok Bence Ürünün Kalitesi Kabloyla Mı Ölçülüyor
Geçen V4x aldım sorunluydu iade ettim V4 aldım fena değil fakat kötü tarafı hot swap yok bozuldu mu geçmiş olsun tamir onarım yada değişim için servise vermen gerekir ama hot swap olsa switch al geç devamke

Peki hocam ornata v3 hakkında ne düşünüyorsunuz biraz araştırdım ama ghosting sorunundan çok bahsedilmiş ben membran klavye seviyorum açıkcası bir daha bulamam diye yeni corsair k55 aldım şu an kullandığımdan yedekte dursun diye tavsiye ederseniz iade edip bunu alabilirim .

Geri