Amd 9070 xt performans

yoseff

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhabalar son zamanlarda 9070xt kartımda bi performans düşüşü hissediyorum benchmark testi yaptım YouTube’da bir tane adam aynı testte benden daha kötü bir cpu ile benden saha iyi sonuç almış bunun nedeni ne olabilir vram saat hızım 2505de sabit bu mu az acaba anlamadım yardımcı oluesanız sevinirim

kullandığınız ramler nedir adamın kullandığı ramler nedir? Gpu kaçta kaçını kullanıyor sistemin adamın ki kaçta kaçı

Merhabalar son zamanlarda 9070xt kartımda bi performans düşüşü hissediyorum benchmark testi yaptım YouTube’da bir tane adam aynı testte benden daha kötü bir cpu ile benden saha iyi sonuç almış bunun nedeni ne olabilir vram saat hızım 2505de sabit bu mu az acaba anlamadım yardımcı oluesanız sevinirim
farklar %5 falansa kafaya takmalık bir durum yok fakat daha fazla ise sistem stabil değildir bios ayarı , oc/uv , arka planda çalışan programlar , ramler gibi gibi çok faktör var.

farklar %5 falansa kafaya takmalık bir duruyok fakat daha fazla ise sistem stabil değildir bios ayarı , oc/uv , arka planda çalışan programlar , ramler gibi gibi çok faktör var.

farklar %5 falansa kafaya takmalık bir durum yok fakat daha fazla ise sistem stabil değildir bios ayarı , oc/uv , arka planda çalışan programlar , ramler gibi gibi çok faktör var.

Biraz baktım yüksek ihtimalle adam Overclock yapmış ondan dolayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,769
Üyeler
184,835
Son üye
_kariyerim54
Geri