🔥İndirim 🔥Razer BlackWidow V3 TKL Green Switch Klavye 1800 TL🔥

Nedersiniz 2,3 ay kullansam ikinci elde geri bu fiyata gider mi gider derseniz dynatab 75x satıp alacagim mouse razer biraz set kullanmis olurum

Nedersiniz 2,3 ay kullansam ikinci elde geri bu fiyata gider mi gider derseniz dynatab 75x satıp alacagim mouse razer biraz set kullanmis olurum
O Klavye Ne La Bahsettiğin Çok Garip Duruyor

O Klavye Ne La Bahsettiğin Çok Garip Duruyor
Hee ışıqlı mışıqlı bsi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldım bakalım inş satarke patlamam 0 para var

Son düzenleme:
Düşmeyin, hotswap yok. Ama razer sonuçta 2 yıl garantide var. Beğenen alabilir fiyat iyi.
VAZGEÇTIM KULAĞINI SEVIYORSAN ALMA 😁
Screenshot_20251010_220655_Chrome.webp

Son düzenleme:
Geçtiğimiz hafta garantisi yeni bitmiş v3 tkl'yi 1450'ye sattım. Garantili hali çok rahat 1700-1800 eder bence
Sagol aynen gider gibi aldım denemiş olurum en kötü

Düşmeyin, hotswap yok. Ama razer sonuçta 2 yıl garantide var. Beğenen alabilir fiyat iyi.
VAZGEÇTIM KULAĞINI SEVIYORSAN ALMA 😁
Alıntıyı görüntüle
Aynen fiyat iyi begenmeyende satar zaten

indiirm bitti mi

2025'te kablolu klavye de alınmaz herhalde artık:kekw:
Ek: Bırakın kablolu klavyeyi kablolu mouse, kablolu kulaklık bile alınmaz.
valla isterse 2030 olsun klavyeyi kablosuz almam yok kulaklığı şarja tak yok mouse tak yok klavye tak işimiz var

valla isterse 2030 olsun klavyeyi kablosuz almam yok kulaklığı şarja tak yok mouse tak yok klavye tak işimiz var
Hocam, mouse ve kulaklığı kablosuz almak gerçekten iyi. Klavye masada sabit durduğu için çok hareket ettirmediğimden, kablosuz olması hiç farklı hissettirmiyor. Ama mouse ve kulaklıkta durum öyle değil. Kulaklıkta kablo oraya buraya değmiyor, mutfağa gideceğim zaman çıkartmak zorunda kalmıyorsun, ya da kablo dolanıp bir şeye takılınca kulaklık düşmüyor. Mouse’ta da daha rahat, kaydırırken hafif hissettiriyor; bende L7 Pro var, en son ne zaman şarj ettiğimi hatırlamıyorum bile. Hem kablo dağınıklığı olmuyor, masa sade ve düzenli görünüyor.

indiirm bitti mi
Hayır Devam Ediyor

3990₺ olarak gözüküyo şuan indirim bitti herhalde tekrar indirim olur mu bilmiyorum ama tekrar 1800₺’ye düşerse alırım veya burdan alıp direkt kullanmadan satmak isteyen birisi olursa alabilirim
Hayır Devam Ediyor

Tekrardan 1800 TL'ye düşmüş alsammı acaba öneren var mı bizzat kullanan
Alınır

Fiyat Bence İyi Green Switch Güzel Blue Switch'den Daha Sesli Oluyorlar Fiyat İndirimi Var Param Olsa Klavye Arıyor Olsam Kesinlikle Alırdım

Ürün Linki : https://www.itopya.com/razer-blackwidow-v3-tkl-green-switch-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye_u12138

Akakçe Linki : https://www.akakce.com/klavye/en-uc...mekanik-kablolu-oyuncu-fiyati,1379977482.html
f75 var bu klavyede hosuma gıdıyodu ama bılemedım dostlar alayımmı tavsıye lazım

Geri