Hee ışıqlı mışıqlı bsiO Klavye Ne La Bahsettiğin Çok Garip Duruyor
Geçtiğimiz hafta garantisi yeni bitmiş v3 tkl'yi 1450'ye sattım. Garantili hali çok rahat 1700-1800 eder benceNedersiniz 2,3 ay kullansam ikinci elde geri bu fiyata gider mi gider derseniz dynatab 75x satıp alacagim mouse razer biraz set kullanmis olurum
Sagol aynen gider gibi aldım denemiş olurum en kötüGeçtiğimiz hafta garantisi yeni bitmiş v3 tkl'yi 1450'ye sattım. Garantili hali çok rahat 1700-1800 eder bence
Aynen fiyat iyi begenmeyende satar zatenDüşmeyin, hotswap yok. Ama razer sonuçta 2 yıl garantide var. Beğenen alabilir fiyat iyi.
VAZGEÇTIM KULAĞINI SEVIYORSAN ALMA
Alıntıyı görüntüle
3990₺ olarak gözüküyo şuan indirim bitti herhalde tekrar indirim olur mu bilmiyorum ama tekrar 1800₺’ye düşerse alırım veya burdan alıp direkt kullanmadan satmak isteyen birisi olursa alabilirimindiirm bitti mi
valla isterse 2030 olsun klavyeyi kablosuz almam yok kulaklığı şarja tak yok mouse tak yok klavye tak işimiz var2025'te kablolu klavye de alınmaz herhalde artık
Ek: Bırakın kablolu klavyeyi kablolu mouse, kablolu kulaklık bile alınmaz.
Hocam, mouse ve kulaklığı kablosuz almak gerçekten iyi. Klavye masada sabit durduğu için çok hareket ettirmediğimden, kablosuz olması hiç farklı hissettirmiyor. Ama mouse ve kulaklıkta durum öyle değil. Kulaklıkta kablo oraya buraya değmiyor, mutfağa gideceğim zaman çıkartmak zorunda kalmıyorsun, ya da kablo dolanıp bir şeye takılınca kulaklık düşmüyor. Mouse’ta da daha rahat, kaydırırken hafif hissettiriyor; bende L7 Pro var, en son ne zaman şarj ettiğimi hatırlamıyorum bile. Hem kablo dağınıklığı olmuyor, masa sade ve düzenli görünüyor.valla isterse 2030 olsun klavyeyi kablosuz almam yok kulaklığı şarja tak yok mouse tak yok klavye tak işimiz var
Hayır Devam Ediyorindiirm bitti mi
Hayır Devam Ediyor3990₺ olarak gözüküyo şuan indirim bitti herhalde tekrar indirim olur mu bilmiyorum ama tekrar 1800₺’ye düşerse alırım veya burdan alıp direkt kullanmadan satmak isteyen birisi olursa alabilirim
AlınırTekrardan 1800 TL'ye düşmüş alsammı acaba öneren var mı bizzat kullanan
f75 var bu klavyede hosuma gıdıyodu ama bılemedım dostlar alayımmı tavsıye lazımFiyat Bence İyi Green Switch Güzel Blue Switch'den Daha Sesli Oluyorlar Fiyat İndirimi Var Param Olsa Klavye Arıyor Olsam Kesinlikle Alırdım
Ürün Linki : https://www.itopya.com/razer-blackwidow-v3-tkl-green-switch-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye_u12138
Akakçe Linki : https://www.akakce.com/klavye/en-uc...mekanik-kablolu-oyuncu-fiyati,1379977482.html