🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

botçu olduğumu kanıtlarsan sevinirim botçularla uğraşıyorduk birde (ihtiyacı olanlar hariç) alsatçılarıda dadandırdın ondan bahsettim yaşın büyük olabilir ama olgunlaşmamışsın
Al satçıları ya da bir süre kullanıp satanları engellemenin yolu yok ürünü alan isterse satar bu beni ilgilendirmez bot, kara borsa veya tüm stoğu çekenlere karşıyım zaten onun için açtım konuyu botlar belirli stokları çekmişti ben açana kadar (özellikle telefon tarafında)

Senin mantığına göre sıcak fırsatlarda hiç konu açmamak lazım tam tersine aç ki forumda gören arkadaşlar faydalansın. Al satçılar 3-4 aydır biliyor bu depo indirimlerini Temmuz civarı hatta onlardan görüp aldım ilk ürünümü :) Depodan aldığım ilk ürün Temmuz neyin ne olduğunu biliyorum ben %20 yoktu ara ara iyi fiyatlı ürün geliyordu oda çok nadir geliyordu 1 ekimde ise bol stoklu ve farklı ürünlerle beraber %20 kampanya yaptı amazon indirimi görünce forumla da paylaştım ki herkes faydalansın forumun çoğu da faydalandı paylaştılar ki konu 525 sayfa oldu

Ekler

• 1760205582491.webp
    1760205582491.webp
    15.5 KB · Hit: 409
Son düzenleme:
Al satçıları ya da bir süre kullanıp satanları engellemenin yolu yok ürünü alan isterse satar bu beni ilgilendirmez bot, kara borsa veya tüm stoğu çekenlere karşıyım zaten onun için açtım konuyu zaten botlar belirli stokları çekmişti ben açana kadar (özellikle telefon tarafında)

Senin mantığına göre sıcak fırsatlarda hiç konu açmamak lazım tam tersine aç ki forumda gören arkadaşlar faydalansın. Al satçılar 3-4 aydır biliyor bu depo indirimlerini Temmuz civarı hatta onlardan görüp aldım ilk ürünümü :) Depodan aldığım ilk ürün Temmuz neyin ne olduğunu biliyorum ben %20 yoktu sadece ara ara iyi fiyatlı ürün geliyordu 1 ekimde ise bol stoklu ve farklı ürünlerle beraber %20 kampanya yaptı amazon indirimi görünce forumla da paylaştım ki herkes faydalansın forumun çoğu da faydalandı paylaştılar ki konu 525 sayfa oldu
Bedava fiyatmış bu arada F710

Bekliyoruz ne düşer

1 yıldır kullanıyorum sorun yaşamadım hocam
Benim bahsettiğim en az 3-5 senelikti hocam. Bu tarz ürünlerde 400-600 aralığında TP-Link'in metal kasa easy smart modelleri daha sağlam uzun ömürlü oluyor.

Geri