captandusty
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 527
gigabyte anakartım vardı lan yolu olarak aynı şekil ışığı yanardı
O kısmı hiç kurcalamadımGüç düğmesinin kablosunu doğru taktiginiza emin misiniz
Ufak tekli pinlerO kısmı hiç kurcalamadım
Hiç ellemedimUfak tekli pinler Alıntıyı görüntüle
bilgisayar önceden çalışıyordu hiç bir şey yapmadınız bir gün sonra hiç açılmıyor diyorsunuz doğru mudur ? Anlamadığım noktalar hiç açılmıyorsa neredeki ışık turuncu yanıyor. Hiç açılmıyordan kastınız fanlar dönüyor ekran gelmiyor mu ? Yoksa tuşa basıyorum fakat hiç tepki yok mu ? Hiç tepki yoksa turuncu ışık sürekli mi yanıyor yoksa tuşa bastığında mı yanıyor ? Detaylıca bilgi verir misin ?Hiç ellemedim
la bi dur bişeyi söktürtme hemen çocuk dün çalışıyodu bugün çalışmıyo demiş sanırım nası yanlış takılmış olacakBu kabloları çıkarıp fotosunu at yanlış takılmış kablolar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilgisayarin fişini çıkart önce
Bilgisayar çalışıyordu hiç bir şey yapmadım şuan hiç açılmıyor fanlar dönmüyor tuşa basıyorum hiçbir tepki yokbilgisayar önceden çalışıyordu hiç bir şey yapmadınız bir gün sonra hiç açılmıyor diyorsunuz doğru mudur ? Anlamadığım noktalar hiç açılmıyorsa neredeki ışık turuncu yanıyor. Hiç açılmıyordan kastınız fanlar dönüyor ekran gelmiyor mu ? Yoksa tuşa basıyorum fakat hiç tepki yok mu ? Hiç tepki yoksa turuncu ışık sürekli mi yanıyor yoksa tuşa bastığında mı yanıyor ? Detaylıca bilgi verir misin ?
Yanlış takılmış olsa 2 senedir nasıl çalışıyor olacakBu kabloları çıkarıp fotosunu at yanlış takılmış kablolar
turuncu ışık dediğin şey asus anakartın aydınlatması herhangi bir hata ışığı vs değildir. Daha önce tuşa bastığında çalışıyordu hiç bir şey yapmadın ve yukarıda fotoğrafını attığın kabloları çıkartmadın değil miBilgisayar çalışıyordu hiç bir şey yapmadım şuan hiç açılmıyor fanlar dönmüyor tuşa basıyorum hiçbir tepki yok
O ufak kablolarin olduğu yerin altında yazılar var ufak onların net çıktığından emin olBu kabloları çıkarıp fotosunu at yanlış takılmış kablolar
Evet aynen öyle sadece ekran kartını söküp anakartı daha iyi görmek için ne olduğunu anlamaya çalıştımturuncu ışık dediğin şey asus anakartın aydınlatması herhangi bir hata ışığı vs değildir. Daha önce tuşa bastığında çalışıyordu hiç bir şey yapmadın ve yukarıda fotoğrafını attığın kabloları çıkartmadın değil mi
Çıkarıp üstündeki pinlere mi takayımO ufak kablolarin olduğu yerin altında yazılar var ufak onların net çıktığından emin ol
Fotoğrafta doğru takılmış gibi görünüyor onları sökmediysen sıkıntı yoktur zaten rica etsem ekran kartını bi söküp ekran kartsız bir şekilde açmayı dener misin bunları sökmeden önceEvet aynen öyle sadece ekran kartını söküp anakartı daha iyi görmek için ne olduğunu anlamaya çalıştım
Çıkarıp üstündeki pinlere mi takayım
Ekran kartım sökük ramleri değiştire değiştire denedim her slotta 2 ram i de denedim bios pilini söktüm bekledim geri taktım değişen bişey yok kasada tık yokFotoğrafta doğru takılmış gibi görünüyor onları sökmediysen sıkıntı yoktur zaten rica etsem ekran kartını bi söküp ekran kartsız bir şekilde açmayı dener misin bunları sökmeden önce
Alıntıyı görüntüle