RTX 2070 Alacağım sonuçları nasıl?

Kartın garantisi yoksa ben takılmıyorum. Hile yapan her türlü yapıyor. Bazı kartlar ise sıfır alınsa bile etiket olmuyor. Etiketin yırtılmış olmasının garantiyi iptal etmesi bile saçma. Açıp zarar vermeden macun değiştirdim diye neden garanti gidiyor? Bu konu hakkında düzenleme gelmeli.
Çünkü yanlış bir müdahale sonucu başına bir şey geldiğinde, kimin yaptığı ayırt edici olsun diye hocam. O konuda haklılar ama şöyle bir sistem gelebilir. Yerel teknik servislerle anlaşma imzalayıp, garanti bitimine kadar 2 kere macun değişimi yaptırılabilir. Millet kartın bakımı için servise gönderip 1 ay beklemek yerine kendi şehrinde 1 saatte halleder.

7k verip 12 gb 3060 almayı neden düsünmüyorsun?

Hotspot değeri yüksek bakım zamanı gelmiş. OCCT vram ve graphics den de geçir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çünkü yanlış bir müdahale sonucu başına bir şey geldiğinde, kimin yaptığı ayırt edici olsun diye hocam. O konuda haklılar ama şöyle bir sistem gelebilir. Yerel teknik servislerle anlaşma imzalayıp, garanti bitimine kadar 2 kere macun değişimi yaptırılabilir. Millet kartın bakımı için servise gönderip 1 ay beklemek yerine kendi şehrinde 1 saatte halleder.
Keşke ama firmaya servis parasını, işçilik parasını ve macunları sen karşılayacaksan neden olmasın🤣

Param güvende ile 5.200 TL'den 1 kuruş fazla verme. Malını altın sanmasın köylü kurnazı. Daha bunun hizmet bedeli var.

Grizzly kronaut sür, en az 2 yıl gider. Padlare bir şey diyemiyorum, eğer yoğun işlerde kullanılmadıysa padlar 5-7 yıl gider ama zaten kart o kadar eski ben geçen 2060'ı sattım padların durumj iyiydi sadece macun değiştirdiydim. Padların boylarını öğrenip ona göre yerleştirmezseniz faydadan çok zararını görürsünüz.

Grizzly kronaut sür, en az 2 yıl gider. Padlare bir şey diyemiyorum, eğer yoğun işlerde kullanılmadıysa padlar 5-7 yıl gider ama zaten kart o kadar eski ben geçen 2060'ı sattım padların durumj iyiydi sadece macun değiştirdiydim. Padların boylarını öğrenip ona göre yerleştirmezseniz faydadan çok zararını görürsünüz.
ahsahsahs o yüzden zaten bütün kartlar 90 derece hotspotta geziyor. garantinin bittiği gün ama acımak yok

ahsahsahs o yüzden zaten bütün kartlar 90 derece hotspotta geziyor. garantinin bittiği gün ama acımak yok
Garanti iyi yıla bilemediniz 3 yıla bitiyor belki 4 yıl yapan vardır o da tek yine Gigabyte. Pad değiştirmek bence günlük/normal bir kullanıcının konusu olmamalı en azından kısa süre içinde.

Hotspot macun değişimi geldiğini gösteriyor. VRAM sıcaklığı 77 güzel.

Geri