Sizce topladığım sistem nasıl olmuş.

iamborix

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhabalar, forumdaki ilk konum, linkteki sistemi TR de toplayacağım. Bu sitede istediklerimi bir araya getirmek kolay oldu.
Fazla veya eksik var mı. PCU bir tık düşürülebilir. Uyumları nasıl olmuş mu sizce. Ekran kartını hemen almayacağım 5080 SUPER bekliyorum diğer parçaları alırım yakında.
Kullanım amacına gelirsek hem oyun hem iş odaklı. Bütçe sorun değil.

Merhabalar, forumdaki ilk konum, linkteki sistemi TR de toplayacağım. Bu sitede istediklerimi bir araya getirmek kolay oldu.
Fazla veya eksik var mı. PCU bir tık düşürülebilir. Uyumları nasıl olmuş mu sizce. Ekran kartını hemen almayacağım 5080 SUPER bekliyorum diğer parçaları alırım yakında.

Alacağınız PSU'nun fanı düşük RPM'de ses yapıyor bunun dışında fiyatıda pahalı. Ayrıca Türkiye'de stoğu yok.

Son düzenleme:

fazla pahalı daha ucuza aynı performansta çalışan pc toplanabilir.

fazla pahalı daha ucuza aynı performansta çalışan pc toplanabilir.
https://pcpartpicker.com/list/GGpjdb ekran kartına 1k dolar desek bu daha iyi gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alacağınız PSU'nun fanı düşük RPM'de ses yapıyor bunun dışında fiyatıda pahalı. Ayrıca Türkiye'de stoğu yok sanırım.
Evet siz dedikten sonra fark ettim. Aralarından gelişi güzel seçtiğim tek üründü değiştirecektim. Evet TR de yok akakçeden takip ediyorum arada geliyor ama hemen satılıyor bir kaç model.

Geri