Öneri Laptop özet 2025 (Son güncelleme 24.09.2025)

Aynı satıcılı Trendyolda 60bin liraya soru sordum;

Merhaba Değerli Müşterimiz. Ürünlerimizin hepsi Orijinal ambalajlı olup, en az 24 Ay ve distribütör garantisi altındadır. Ram markası team elite olup ssd markası netac 930e pro modeldir,Sağlıklı günler dileriz.

Olduğu iletildi. SSD'nin değerleri çok kötü.

https://amzn.eu/d/5EEQzlU şu cihaz alınır mı beyler anakart yanma sorunu var mı acaba bilgisi olan?
Yeni IRX modellerinin 2025 yapımı cihaz olduğu ve bu sorunun çözüldüğü söyleniyor ama ne kadar doğru bilmiyorum. Birkaç kişi anakart yapısının değiştiğinden bahsetmişti eğer değiştiyse https://www.hepsiburada.com/lenovo-...-freedos-15-6-fhd-83je00entr-p-HBCV00009VTG7P şöyle bir cihaz var premium indirimiyle 48 bine düşüyor.

Hocam fazla oyun oynayan birisi değilim fakat alacağım bilgisayarın performansının gerçekten yüksek olmasını istiyorum.Oyun bilgisayarları dışında bilgin var mı bilmiyorum ama inşallah yardımcı olabilirsin.Performansının iyi,hızlı olması ve pilinin uzun gitmesi benim için önemli.Üniversiteye götüreceğim ve birazcık ağır programlar kullanacağım.Bütçem 50-70k arası bana önerebileceğin bütün laptopları önerebilir misin?

Herkese merhabalar,

Yeni işim gereği Laptop ihtiyacım doğdu fakat o kadar çok seçenek var ki bir türlü işin içinden çıkamadım. Bütçem ortalama 60-65k civarıdır. Teknolojik bir alet almaya niyetlendiğim zaman hemen elime geçsin isteyen biriyimdir. Yani kargo vs. beklememek psikolojim açısından daha iyi olacaktır. Tabi mecbur kalırsam da beklerim;) Çoğunlukla iş için kullanacağım, bazı şirketlere gidip bilgisayarla işlem yapmam gerekecek, her yeri yanarlı dönerli bir bilgisayar biraz abes olabilir, fakat arada cs2,dota gibi oyunlar da oynuyorum ( gerçi çocuktan sonra çok oyuna vakit ayıramıyorum tabii). Almışken iyi bir laptop alıp asus rx580 8gb 256 bit, ryzen 5 2600x gibi özellikleri olan bilgisayarımı da elden çıkarayım diyorum. Marka model takıntım yoktur. Aslında Ankara'da hızlı şekilde ulaşabileceğim Monster Tulpar T6 V3.3.2 ye baktım. İşlemcisi 13. nesil bunun. Bir ayrı seçenekte gamegaraj'ın x7t si var. İşlemcisi 14.nesil galiba ekran kartı da 5070 olanı alabiliyorum. Lenovolar loq larda iyi diyorlar 5060 lıları var. Acer güzel diyen de var.Asus un bi tık daha düşük özellikli ama iyi bilgisayarları da var. Sİzlerin kıymetli yorumlarını bekliyor olacağım.

Herkese merhabalar,

Yeni işim gereği Laptop ihtiyacım doğdu fakat o kadar çok seçenek var ki bir türlü işin içinden çıkamadım. Bütçem ortalama 60-65k civarıdır. Teknolojik bir alet almaya niyetlendiğim zaman hemen elime geçsin isteyen biriyimdir. Yani kargo vs. beklememek psikolojim açısından daha iyi olacaktır. Tabi mecbur kalırsam da beklerim;) Çoğunlukla iş için kullanacağım, bazı şirketlere gidip bilgisayarla işlem yapmam gerekecek, her yeri yanarlı dönerli bir bilgisayar biraz abes olabilir, fakat arada cs2,dota gibi oyunlar da oynuyorum ( gerçi çocuktan sonra çok oyuna vakit ayıramıyorum tabii). Almışken iyi bir laptop alıp asus rx580 8gb 256 bit, ryzen 5 2600x gibi özellikleri olan bilgisayarımı da elden çıkarayım diyorum. Marka model takıntım yoktur. Aslında Ankara'da hızlı şekilde ulaşabileceğim Monster Tulpar T6 V3.3.2 ye baktım. İşlemcisi 13. nesil bunun. Bir ayrı seçenekte gamegaraj'ın x7t si var. İşlemcisi 14.nesil galiba ekran kartı da 5070 olanı alabiliyorum. Lenovolar loq larda iyi diyorlar 5060 lıları var. Acer güzel diyen de var.Asus un bi tık daha düşük özellikli ama iyi bilgisayarları da var. Sİzlerin kıymetli yorumlarını bekliyor olacağım.
İlk posttaki legiona bakın temiz ve hafif kafa rahat cihazdır.Gamer estetiği de yok göze batmaz işte.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni nesil hp Omen nasıl acaba. Bu marka model üzerinde yoğunlaştınız mı hiç
Max kasa dururken sönük kalıyor ama çok incelemesi düşmedi. Omenlar da iyidir ama çok bir fiyat avantajıni göremedim.

Jarrods tech 'in tuf f16 incelemesi düşmüş güzel duruyor bu sene f16lar.

Geri