🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Hanıma aldım; ürün “yeni gibi” olarak listelenmişti ve hiçbir kusur belirtilmemişti. Bakalım nasıl gelecek, duruma göre ya iade edeceğim ya da hediye edeceğim. Fiyatı, orijinaline kıyasla yaklaşık 1000 TL daha uygundu.

1760616882145.webp

Beyler bunu aldım da , mantıklı mı acaba bu fiyata daha iyisi bulunur mu ? Alıntıyı görüntüle

sıkıntı model değil ne kondisyonda geleceği

bu fiyata

oled ekran
oldukça hızlı işlemci eski olmasına rağmen
samsung yazılım desteği tablet mefta olana kadar netflix vs HD desteği
playstore da ne yüklesen çalışacak
biraz okudum android 17 bile alacak
kutudan kalem çıkıyormuş
kalem öyle çakma kalemlerden değil en üst seviye kalem
premium serisi su geçirmez toz geçirmez kasa

yani ips çin işi model fiyatına daha iyisi olmaz

tek sıkıntı kalemsiz gelebilir pili bitik gelebilir ekranı kırık gelebilir kutu içinden tab a9 çıkabilir

zaten bunlar yoksa jackpot

sıkıntı model değil ne kondisyonda geleceği

bu fiyata

oled ekran
oldukça hızlı işlemci eski olmasına rağmen
samsung yazılım desteği tablet mefta olana kadar netflix vs HD desteği
playstore da ne yüklesen çalışacak
biraz okudum android 17 bile alacak
kutudan kalem çıkıyormuş
kalem öyle çakma kalemlerden değil en üst seviye kalem
premium serisi su geçirmez toz geçirmez kasa

yani ips çin işi model fiyatına daha iyisi olmaz

tek sıkıntı kalemsiz gelebilir pili bitik gelebilir ekranı kırık gelebilir kutu içinden tab a9 çıkabilir

zaten bunlar yoksa jackpot
Ürün gelir gelmez ilk işim doğru cihaz olup olmadığını kontrol etmek. Fakat ekranı oled değil sanırım nette videolara baktım amoled diyorlar epey de dynamic amoled yazıyor. Oled olsaydı tadından yenmezdi.

Ürün gelir gelmez ilk işim doğru cihaz olup olmadığını kontrol etmek. Fakat ekranı oled değil sanırım nette videolara baktım amoled diyorlar epey de dynamic amoled yazıyor. Oled olsaydı tadından yenmezdi.
Ben de aldım güncel olarak a9+ kullanıyorum buna geçtiğimde devrim yaşayacağım sanırım üniversitede vs. işimi oldukça kolaylaştıracak gibi duruyor

Geri