Saçımdan beyaz beyaz şeyler dökülüyor.

Conqureor

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
464
Saçlarım uzun ve kıvırcık. Saçımı elimle böyle sirkelediğimde beyaz beyaz şeyler dökülüyor fakat kepek gibi değil. Toz tanesi gibi küçük küçük. Siyah veya koyu renkli tisortlerde falan asırı belli oluyor. Sizce nedeni nedir bunun ? Nasıl çözerim.

Kepek o üstad

Kral ama kepek gibi belirgin değil saca bakınca gozukmuyor. Sadece elimle sirkelersem beyaz beyz ufak gozukuyor. Kepekse eger nasıl cozerim şampuan mı değişmek lazım bunun için kaltieli şampuanlar var mıdır

Kral ama kepek gibi belirgin değil saca bakınca gozukmuyor. Sadece elimle sirkelersem beyaz beyz ufak gozukuyor. Kepekse eger nasıl cozerim şampuan mı değişmek lazım bunun için kaltieli şampuanlar var mıdır
şampuanını değiştir kafa derisinde kaşıntı varsa dermotolog randevusu al

şampuanını değiştir kafa derisinde kaşıntı varsa dermotolog randevusu al
hayır yok genel olarak zaten şampuanlar degistiriyorum sürekli ama bu sıkıntı bayadır var. daha cok bunun icin üretilen şampuan mı kullanmam lazım acaba anlyamadım ki.

Saçlarım uzun ve kıvırcık. Saçımı elimle böyle sirkelediğimde beyaz beyaz şeyler dökülüyor fakat kepek gibi değil. Toz tanesi gibi küçük küçük. Siyah veya koyu renkli tisortlerde falan asırı belli oluyor. Sizce nedeni nedir bunun ? Nasıl çözerim.
Başkan şampuanını değiştir. Aşırı stresli bir dönemden geçiyorsan ama buradaki aşırıdan kastım sıradan bir TR gününe göre fazla stresli bir dönemse yani o da sebep oluyor fazla stres kepek yapar. Şampuanı sık değiştirdiğini yazmışsın bunu da yapma bu da yanlış bir hareket kendine göre sana en iyi geldiğini düşündüğün şampuanı bul ve ordan devam et kolay kolay da değiştirme onu

Başkan şampuanını değiştir. Aşırı stresli bir dönemden geçiyorsan ama buradaki aşırıdan kastım sıradan bir TR gününe göre fazla stresli bir dönemse yani o da sebep oluyor fazla stres kepek yapar. Şampuanı sık değiştirdiğini yazmışsın bunu da yapma bu da yanlış bir hareket kendine göre sana en iyi geldiğini düşündüğün şampuanı bul ve ordan devam et kolay kolay da değiştirme onu
Kral öncelikle eyvallah stres elbet vardır mezun senem illaki oluyor. Ama bu sorun bayadır var ilk başlarda aman aman takmıyordum artık siyah kıyafet giyemez oldum direkt üstüm bembeyaz oluyor sanki. Tabi bu abartı ama sürekli silkelemek zorunda kalyıorum. O yüzden kaliteli bir tane alıp sürekli onu kullanayım bari var mıdır öneriniz dinlemek isterim açıkcası.

Kireç olabilir duş alırken kullandığın sudan kaynaklıdır eğer bu sorun bir tek sende varsa ailende veya çevrende o zaman kepek diyebilirsin

hayır yok genel olarak zaten şampuanlar degistiriyorum sürekli ama bu sıkıntı bayadır var. daha cok bunun icin üretilen şampuan mı kullanmam lazım acaba anlyamadım ki.
bebe şampuani dene kesmez ise dermotolog en azindan neyden olduğunu anlaşılır ona göre önlem alırsın

Bahsettiğin şey kepek ve küçük küçük olması sık sık şampuan değiştirmenle alakalı. Benim saç tipimde seninle aynı ve aynı problemi yaşadım sebebide saçım dökülüyo diye sık sık şampuan değiştiriyordum. Yaptığımın yanlış olduğunu öğrenince havalı isimleri olan bitkisel şampuanları bırakıp düz head and shoulders a geçtim ve yavaş yavaş geçti. Dikkat etmen gereken diğer bir konuda saçını sık sık yıkama haftada 2-3-4 kere yıka max.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,184
Üyeler
183,779
Son üye
bakara66
Geri