Saçımdan beyaz beyaz şeyler dökülüyor.

Bu arada dalin kullanabilirsin saç derisine iyi geliyor kimyasallardan uzak durmuş oluyorsun böylelikle eğer kepekse 2-3 yıkamadan sonra kesilir

Seboreik dermatit olabilir.
benziyor acıkcası ama benimki bu kadar ağır değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bahsettiğin şey kepek ve küçük küçük olması sık sık şampuan değiştirmenle alakalı. Benim saç tipimde seninle aynı ve aynı problemi yaşadım sebebide saçım dökülüyo diye sık sık şampuan değiştiriyordum. Yaptığımın yanlış olduğunu öğrenince havalı isimleri olan bitkisel şampuanları bırakıp düz head and shoulders a geçtim ve yavaş yavaş geçti. Dikkat etmen gereken diğer bir konuda saçını sık sık yıkama haftada 2-3-4 kere yıka max.
Kral normalde elime ne gelirse onu kullanırdım şimdi 1 aydır bioblas kullanıyorum yine aynı. 2 3 günde bir dus alıyroum her girdigimde 2 kere yıkıyrtoum.

Bu arada dalin kullanabilirsin saç derisine iyi geliyor kimyasallardan uzak durmuş oluyorsun böylelikle eğer kepekse 2-3 yıkamadan sonra kesilir
Dalin de bir deneyim hayatım boyu her türlü şampuan kullandım bir tek dalin kullanmadım

Kireç olabilir duş alırken kullandığın sudan kaynaklıdır eğer bu sorun bir tek sende varsa ailende veya çevrende o zaman kepek diyebilirsin
Kireçi de düşündüm ancak 1 sene önce taşındık önceki evdede oluyordu bunda da oluyor o yuzden mantıksız geldi diğer aile üyelerimde de görmedim acıkcası

Kireçi de düşündüm ancak 1 sene önce taşındık önceki evdede oluyordu bunda da oluyor o yuzden mantıksız geldi diğer aile üyelerimde de görmedim acıkcası
O zaman kesinlikle dalin kullan bir 2-3 yıkama sabret birde elini saçına götürme çok fazla bence.

O zaman kesinlikle dalin kullan bir 2-3 yıkama sabret birde elini saçına götürme çok fazla bence.
zaten cok fazla dokunma alıskanlıgım yok ama şimdi bir silkeleyim dedim. siyah tisortum vardı üstümde gozle gorulur sekilde dokuldu yani

Geçmiş olsun muhtemelen egzama lanet ve illet bir hastalık kepek gibi gözükür üstüne başına dökülür ve vücutta sıçrıyor farklı yerlerde çıkabilir eğer öyleyse düz kepekse bir şey diyemem

Geçmiş olsun muhtemelen egzama lanet ve illet bir hastalık kepek gibi gözükür üstüne başına dökülür ve vücutta sıçrıyor farklı yerlerde çıkabilir eğer öyleyse düz kepekse bir şey diyemem
kral valla farklı hic biyerimde yok. gözle görülür sekilde sacımdada gözükmüyor. ama bir silkeliyorum kar yagmıs gibi beyaz beyaz dökülüyo ama cok inceler.

saçını fazla kaşıyorsan kaşımayı bırak bendede kaşıyınca dahada artıyor egzama sanırım

Kral öncelikle eyvallah stres elbet vardır mezun senem illaki oluyor. Ama bu sorun bayadır var ilk başlarda aman aman takmıyordum artık siyah kıyafet giyemez oldum direkt üstüm bembeyaz oluyor sanki. Tabi bu abartı ama sürekli silkelemek zorunda kalyıorum. O yüzden kaliteli bir tane alıp sürekli onu kullanayım bari var mıdır öneriniz dinlemek isterim açıkcası.
Belki dalga geçersin başkan ama piyasadaki şampuanların çoğundan daha iyi Dalin markası çünkü içerisindeki kimyasal miktarı diğer şampuan markalarına nazaran çok çok az onu kullan bir süre boyunca ve elbette dermatolog kontrolü şart işin uzmanı bilir en iyisini. Sınav senesindeysen aşırı streslisindir kabul et veya etme sınavı salla veya sallama bilinçaltında aşırı stres yapıyosun istemsizce bu da kepeklenme, kaş-kirpik dökülmeleri, sakalda veya saçta beyaz çıkması vs. vs. gibi reaksiyonlara sebep oluyor yaşadığın şey de tam olarak bu benim tahminim.

Belki dalga geçersin başkan ama piyasadaki şampuanların çoğundan daha iyi Dalin markası çünkü içerisindeki kimyasal miktarı diğer şampuan markalarına nazaran çok çok az onu kullan bir süre boyunca ve elbette dermatolog kontrolü şart işin uzmanı bilir en iyisini. Sınav senesindeysen aşırı streslisindir kabul et veya etme sınavı salla veya sallama bilinçaltında aşırı stres yapıyosun istemsizce bu da kepeklenme, kaş-kirpik dökülmeleri, sakalda veya saçta beyaz çıkması vs. vs. gibi reaksiyonlara sebep oluyor yaşadığın şey de tam olarak bu benim tahminim.
yok dostum neden dalga geçeyim genel olarak herkes öyle diyor zaten. dalini bi deneyeceğim sağolasın kral yardımcı oldun. onun dısında egzamaymış gibi gelmiyor yani o kadar kasınmıyor sadece yaglanınca faln kasınıyor zaten o da normal heralde. bi dalin deneyeyim bakalım.

hayır yok genel olarak zaten şampuanlar degistiriyorum sürekli ama bu sıkıntı bayadır var. daha cok bunun icin üretilen şampuan mı kullanmam lazım acaba anlyamadım ki.
kepek,bende lise 1 2 de çok olurdu kar gibi olurdu hatta siyah formada , her zaman aynı şampuanı kullandım ( değiştirip denedim sonra sürekli değiştirirsem daha fazla olacağını anlayınca sabitledim ) kendiliğinden geçiyor ama senin açından saç köklerini duştan sonra nemli bırak kurumasın fazla, etkisi oluyor başka da azaltmanın yada yok etmenin doğal yolu yok heralde. cildiye olarak da daha çok uğraştırır ve masraf, gereksiz. akışına bırak erkeklerin yüzleri boşuna her gün nemlendirici ve uv koruması kullanan kızlardan daha pürüzsüz durmuyor boşuna.

yok dostum neden dalga geçeyim genel olarak herkes öyle diyor zaten. dalini bi deneyeceğim sağolasın kral yardımcı oldun. onun dısında egzamaymış gibi gelmiyor yani o kadar kasınmıyor sadece yaglanınca faln kasınıyor zaten o da normal heralde. bi dalin deneyeyim bakalım.
Egzama olması için yanma olması lazım bazen kabuk gibi de dökülebilir, kepektir herkesin kepeği farklı, bende 10-15 yaşındayken öyle ince ince kar tanesi/toz gibi (diğerinde olduğunu görmeyince bir bende oluyor sanıyordum bu şekil, çünkü bir iki arkadaşımda saçına bakınca arasında resmen pul gibi görüyordun adamdan gündelik 20 tane kepek düşürüyorduk aga sadadsa) dökülüyor tabi bu sadece saçımla oynadığım zamanlar olurdu ve iki omzumda beyaz olurdu, sonra kendiliğinden geçti ama şöyle düşününce sanırım şampuan değiştirdiydim o sıralar ve çok sıcak su ile duş alırdım kafayı kurutmazdım, kurutmamakta kepeğe sebebiyet veriyor diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,261
Üyeler
183,777
Son üye
kagannn.n
Geri