Emirkanyvs
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,222
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle istersen sistemini yaz monitör ile beraber sonra bakalım.vsync kapat ve FPS monitöre limitle mi dediniz hocam
Öncelikle istersen sistemini yaz monitör ile beraber sonra bakalım.vsync kapat ve FPS monitöre limitle mi dediniz hocam
gördünüz mü hocamÖncelikle istersen sistemini yaz monitör ile beraber sonra bakalım.
Hocam öncelikle ikimizin durumlar farklı. Monitöründen Freesync açık mı?gördünüz mü hocam
evet freesync premium açıkHocam öncelikle ikimizin durumlar farklı. Monitöründen Freesync açık mı?
Valla dediğim gibi ikimizin durumlar farklı. Tam olarak anlaşılması için en azından sistemin oyunda ki değerlerini paylaşabilirsin (sıcaklık, kullanım vb).evet freesync premium açık
İyide hocam bu işlemciye göre 200 FPS zaten iyi değil, kendin mi sabitledin anlamadım ama eğer kendin sabitlemediysen 350-400 vermesi lazım aynı işlemciyi kullanıyorum.Selamün aleyküm, hayırlı günler. Sistemim;
7800x3d -> Nzxt T120
X870 Aorus Elite
Xpg 2x16 32 6000mhz cl30 ram
Kioxia Exceria Pro 2tb
4060ti 16GB
Sıcaklıklar da felan herhangi bir sorun yok, kullanımda da aynı şekilde. 2k da 200 fps sabit kullanıyorum. Fakat 1 el oynuyorum mesela sorun yok ama 2. elin ortalarında fps 105'e 125'e felan düşüp sabit kalıyor saçma sapan. Nedeni nedir acaba?
2k'da en yüksek ayarlarda oynuyorum, 4060ti var. 165'de sabit kullanıyorum. Dün de 180'de yüksek ayarlarda sabit kullandım fakat en yüksekte 180'i alamadım. Sen tam olarak hangi çözünürlükte ve hangi ayarlarda oynuyorsun?İyide hocam bu işlemciye göre 200 FPS zaten iyi değil, kendin mi sabitledin anlamadım ama eğer kendin sabitlemediysen 350-400 vermesi lazım aynı işlemciyi kullanıyorum.
Bende 2K kullanıyorum, aynı işlemciye sahibim ekran kartım daha yüksek ama bu oyunlar işlemciden güç alan oyunlar o yüzden ekran kartının çok fark edeceğini sanmıyorum. Ayrıca benim ayarlarda yüksekte hep ortaya bile çekmiyorum.2k'da en yüksek ayarlarda oynuyorum, 4060ti var. 165'de sabit kullanıyorum. Dün de 180'de yüksek ayarlarda sabit kullandım fakat en yüksekte 180'i alamadım. Sen tam olarak hangi çözünürlükte ve hangi ayarlarda oynuyorsun?
Ekran kartınız ne peki? İşlemci kullanan oyun olduğunun farkındayım ama ekran kartına da yük bindiği için tabi ki oda önemli. Fps düşük gelmişti başka ama sonradan 2k diye normal diye düşünmüştüm. Normal diye düşünme sebebim 4060ti'dan kaynaklı. 7800x3d daha yüksek fpsler verebilecekken 4060ti bunu kısıtlıyor gibime gelmişti. Youtube videolarından baktığım kadarıyla 1080p de bu ikili ile 200-220 arası fps alıyor.Bende 2K kullanıyorum, aynı işlemciye sahibim ekran kartım daha yüksek ama bu oyunlar işlemciden güç alan oyunlar o yüzden ekran kartının çok fark edeceğini sanmıyorum. Ayrıca benim ayarlarda yüksekte hep ortaya bile çekmiyorum.
Tüm sistemim imzamda mevcut hocam, ekran kartım 4070Ti SüperEkran kartınız ne peki? İşlemci kullanan oyun olduğunun farkındayım ama ekran kartına da yük bindiği için tabi ki oda önemli. Fps düşük gelmişti başka ama sonradan 2k diye normal diye düşünmüştüm. Normal diye düşünme sebebim 4060ti'dan kaynaklı. 7800x3d daha yüksek fpsler verebilecekken 4060ti bunu kısıtlıyor gibime gelmişti. Youtube videolarından baktığım kadarıyla 1080p de bu ikili ile 200-220 arası fps alıyor.