Creality ender-3 v3 ke 3d alınır mı? (ilk yazıcım)

abs ne oldugu hakkında bir fikrim yok ticari bir sey de yapmıyacam baskı alıcam projelerin dış tasarımlarını basıcam okadar
ABS PLA'ya göre daha dayanıklı bir madde. Basabilmek için kapalı kasa yazıcı gerekli veyahut kartezyen açık kasa alırsanızda etrafına kabin yapmanız gerekli. PLA genelde 60 dereceden sonra yamulmaya veya büzülmeye başlıyor. Pek de dayanıklı değil.

creality ender-3 v3 ke 3dyi tek sorunu tek z motorumu?yoksa başka sorunlarda vrmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işim olucagını sanmıyorum
Tek Z motoru pek de sorun sayılmaz. Sadece maliyetten kısılmak için yapılmış bir şey lakin sorun yaşayan fazlaca kişi duydum o modellerde.

ABS PLA'ya göre daha dayanıklı bir madde. Basabilmek için kapalı kasa yazıcı gerekli veyahut kartezyen açık kasa alırsanızda etrafına kabin yapmanız gerekli. PLA genelde 60 dereceden sonra yamulmaya veya büzülmeye başlıyor. Pek de dayanıklı değil.
60 derecede çok bir işim olmaz diye düsünüyorum hocam

Tek Z motoru pek de sorun sayılmaz. Sadece maliyetten kısılmak için yapılmış bir şey lakin sorun yaşayan fazlaca kişi duydum o modellerde.
hocam peki basit başkılarda fln sorun yasatırmı daha dogrusu sorun yasıyan kişiler neyden sorun yasıyor

60 derecede çok bir işim olmaz diye düsünüyorum hocam

hocam peki basit başkılarda fln sorun yasatırmı daha dogrusu sorun yasıyan kişiler neyden sorun yasıyor
O pek belli olmaz. Zaten yazıcıyı sorun çıka çıka öğrenirsiniz lakin alabiliyorsanız bambu alın başlangıç için. Sorun yaşanma olasılığı daha az.

creality ender-3 v3 ke 3dyi tek sorunu tek z motorumu?yoksa başka sorunlarda vrmı?

işim olucagını sanmıyorum
Yazıcı yıllar önce çıkmış düz Ender 3 den pek farklı sayılmaz. Güncel anakart ve işletim sistemi haricinde. Yani ikinci el bir ender 3 alıp biraz vakit ve parayla o yazıcıdan daha iyi hale getirilebilir :D Paranızı o cihaza vermeyin. Israrla söylüyorum.

Bunu alsana bim sitesinde 6 taksit satacaklar

Ekler

• IMG_20251016_164128.webp
    IMG_20251016_164128.webp
    507.7 KB · Hit: 9
Geri