2. Monitör Tavsiyesi

『MR』GHOST

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
272
Şuan elimde wiewsonic 27 inç 2K 180hz galiba 8bit yada 12 bit te olabilir bir monitör var bunun yanına 2. Bir monitör arıyorum 27 inç olursa iyi olur 5.000tl bütçem var ıps olursa iyi olur monitör kolu ile kullanacam piwot özelliği olmasada olur bu bütçe ve kiriterlerde ne alınır

Şuan elimde wiewsonic 27 inç 2K 180hz galiba 8bit yada 12 bit te olabilir bir monitör var bunun yanına 2. Bir monitör arıyorum 27 inç olursa iyi olur 5.000tl bütçem var ıps olursa iyi olur monitör kolu ile kullanacam piwot özelliği olmasada olur bu bütçe ve kiriterlerde ne alınır
12 bit diye bir monitör yok 8 bit frc ler sahte 10 bit verir kastettiğin oysa onun dışında 5 bin liraya alabileceğin monitör overshootu yüksek ghostingi yüksek boş beleş monitör olur paranı biriktir koçum 10-15 bandında güzel kaliteli 1080p monitörler var ve sade 10 bitlerde oled oluyor ve onlarıda sen alamayacağın için dediklerimi uygulamanı öneririm

https://www.sinerji.gen.tr/aoc-245-...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel 300 hz olduğuna bakma 300 hz de leş bir monitör 240 hz ye düşürüp overshoot olmadan kullanırsın 24 inç seviyorsan bunu öneririm detaylarını bildiğim monitör ve 2k da oyunlar muazzam gözüküyor 10 bit olsa iyi olurdu ama bu fiyat bandında 10 bit bulamazsın yok zaten oledlerde var muhtemelen 10 bit gibi görüntülere sahip olan tek monitör budur monitörün 24 inç olmasından kaynaklı

12 bit diye bir monitör yok 8 bit frc ler sahte 10 bit verir kastettiğin oysa onun dışında 5 bin liraya alabileceğin monitör overshootu yüksek ghostingi yüksek boş beleş monitör olur paranı biriktir koçum 10-15 bandında güzel kaliteli 1080p monitörler var ve sade 10 bitlerde oled oluyor ve onlarıda sen alamayacağın için dediklerimi uygulamanı öneririm
Ben monitöre 10.000tl de verebilirim ama yan monitör olarak kullanacağım için koçum çok para basmak istemiyorum 👍

Aoc alabilirsin 180 hz olması lazım @Tayfunns hocam önerdiğiniz neydi geçen modelini unuttum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,771
Üyeler
183,465
Son üye
Ygit_Ghan
Geri