Samsung G65B 27 inç Ekranı Kırık Geldi

Samsung G65B 27 inç.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dedim kırık sağlık olsun daha fazla uğraşma iade et direk ne kadar çabuk iade o kadar hızlı sonuç demektir
Samsung Türkiye süreci uzatır mı acaba?

uzun uzun inceleyerek vardığım kanıyı söylemek istiyorum, ekran kırık. araştırmalarım devam edecektir.

N11 üzerinden Samsung Türkiye'den aldım. 12.900
Geçmiş olsun hocam, direk iade edin. Samsung Türkiye yardımcı oluyor garanti servis hizmeti gayet iyi ancak panel değişmek yerine direk yenisini satın alsanız daha mantıklı gibi.

Geçmiş olsun hocam, direk iade edin. Samsung Türkiye yardımcı oluyor garanti servis hizmeti gayet iyi ancak panel değişmek yerine direk yenisini satın alsanız daha mantıklı gibi.
Yenisini direk vatan, teknosa gibi mağazalardan almayı düşünüyorum. Orada iyice test edip alcam. Ne zaman monitör, tv alsam kırık, çatlak geliyor.
İade onaylansın yeter ki.

Yenisini direk vatan, teknosa gibi mağazalardan almayı düşünüyorum. Orada iyice test edip alcam. Ne zaman monitör, tv alsam kırık, çatlak geliyor.
İade onaylansın yeter ki.
Mağaza dan alma hocam.
Vatandan vs. alacaksan sitesi üzerinden satın al mağazadan teslim seçeneği ile.
Mağaza dan direk alırsan yarın öbür gün iade etmek istediğinde iade almamak için elinden geleni yapıyorlar :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Firma kötülemek gibi olmasın ama yasal açıdan çok değişik durumlar. E-ticaret/online üzerinden aldığın ürünü 14 gün koşulsuz iade edebiliyorsun. Mağaza dan alınınca fatura tipi değişiyor iade almayabiliyorlar yani. Bu yüzden online dan almayı tercih ediyorum ben alacaksam.

Geri