Yaptığım Mantıklımı Sinpaş Araç için

Tinerci

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
45
1 hafta boyunca hem sinpaş a hem eminevime gittim görüşme yaptım en mantıklısı olarak sinpaş kafama yattı ödeme planım şoyle

60 k organizasyon parası 10 k peşin verdim 50 k kaldı 6 taksit yaptım
900 k araç finansmanı aylık 45k ödeyeceğim 8.ay teslim alacağım mayıs ayında yani 100 k da kednim biriktirmeyi deneyeceğim ( ek olarak giriş olarak bu ay gözüküyor fakat bu ay sadece 8 k organizasyon parasını odedim kasımın 20 sinde ödemeye başlayacağım 1 ay da kazanmış oldum )

6 ay boyunca aylık odemem 53 k 6aydan sonra düzenli 45 k ödeyeceğim vade süreside 20 ay

Son düzenleme:
hayırlısı olsun çekilişsiz olan değil mi

1 hafta boyunca hem sinpaş a hem eminevime gittim görüşme yaptım en mantıklısı olarak sinpaş kafama yattı ödeme planım şoyle

900 k araç finansmanı aylık 45k ödeyeceğim 8.ay teslim alacağım mayıs ayında yani 100 k da ( ek olarak giriş olarak bu ay gözüküyor fakat bu ay sadece 8 k organizasyon parasını odedim kasımın 20 sinde ödemeye başlayacağım 1 ay da kazanmış oldum )

6 ay boyunca aylık odemem 53 k 6aydan sonra düzenli 45 k ödeyeceğim vade süreside 20 ay
Hayırlısı olsun

maaşınız bilmem ama 53k güzel fiyat bıraz zorlar gibi 4 aydır 33 ödüyorum ben emınevimden

maaşınız bilmem ama 53k güzel fiyat bıraz zorlar gibi 4 aydır 33 ödüyorum ben emınevimden
şu 2 ay dişimizi sıkmamız gerek aralığa kadarr sonra rahat edeceğiz

33 de iyi fiyat finanasman tutarı ne kadar

900 k araç finansmanı aylık 45k ödeyeceğim 8.ay teslim alacağım mayıs ayında yani 100 k da kednim biriktirmeyi deneyeceğim ( ek olarak giriş olarak bu ay gözüküyor fakat bu ay sadece 8 k organizasyon parasını odedim kasımın 20 sinde ödemeye başlayacağım 1 ay da kazanmış oldum )

şimdi bunu zaten kendiniz biriktirip yapamıyormusunuz olayı ne bunun.

kanka yaptıktan sonra sorman biraz saçma değil mi?

1m para biriktirmek ıstıyosun 350 400bin ödeme yapana kadar sana 1m teslim ediyolar teslimat sonrası ödemene devam edıyosun tabi kur farkı altın farkı eflasyon tamamen bunlar riskli onu göz önüne alarak kısa sürede değerlendırmek lazım

kendim 1 m biriktirmek istediğinde 20 ay boyunca kenara atman lazım bu şirketlere sana uygun odeme planı oluşturuyor ve teslim tarihi belirliyor oreneğin 6. ay sen arabana 6çay kavuşmuş oluyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka yaptıktan sonra sorman biraz saçma değil mi?
yo değil neden saçma olsun mantıksız bi şey olursa giderim sözleşmemi iptal ederim 1 ay şansım var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sizinki baya iyiymiş 1m için 33 k peşinat verdiniz sanırım hangi veya teslim tarihiniz geç olucak sanırım

kanka organizasyon parasını alamıyorsun ki sen kaç sayfa sözleşme imzaladığında içinde neler yazdığından haberin var mı? onu da geçtim aylık 45k yatırdıktan sonra zaten 10 aya 450k paran oluyor altın alsan daha fazla borsaya koysan daha fazla hadi onu da geçtim şimdi 900k hedeflediğin arabaya seneye kaç para olacak ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,560
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri