🔥İndirim High Power Element BR 750W 2.299 TL

Hocam şimdi anakartın üzerinde bir sürü kablo takılı ya bunları da değiştirmek gerekmiyor mu hepsini yani 7-8 kablo görüyorum şu anda ondan dedim
Hepsi powersupply'den gelen kablo değil onların anakarta takman gereken 3 kablo var max 4 aşağıdaki görselde olan kabloları takacaksın. CPU yazanlar ekran kartı, 20+4 yazan anakart ve PCİ yazanda anakart bitti gitti

1760775720285.webp

850W PSU'larda bile böyle şeyler yapıyorlar. 3.500 TL'e kadar böyle.
Değil aslında.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12V-750W yapıp 2 tane 8 pin gpu güç çıkışı koyma fikri hangi mühendisindi çok merak ettim. :peepo1:
Alıntıyı görüntüle
Bilerek koyuyor olma ihtimalleri yüksek. Sonuç olarak tek PCI-e ve CPU çıkışından 750w'ın tamamını almak mümkün değil. Bunu düşünerek tasarımı yapıyorlardır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TR özel üretilmiş derken Tik Tok baz alarak değildir umarım
Türkiye'ye özel üretim derken ona göre tasarlıyorlar. Parça seçimleri bile ona göredir. Sadece 230V olması bile bunu destekliyor. Yolllar'dan ve bridge rectifier'dan kısılmış. Hatta Türkiye için ucuz parça bile kullanıyor olabilirler.

850W PSU'larda bile böyle şeyler yapıyorlar. 3.500 TL'e kadar böyle.
Bilerek koyuyor olma ihtimalleri yüksek. Sonuç olarak tek PCI-e ve CPU çıkışından 750w'ın tamamını almak mümkün değil. Bunu düşünerek tasarımı yapıyorlardır.
Bendeki 12V kanalından 675W verebilen High Power PSU'ya (hpg-750br-h12s) 4 tane koyup buna 2 tane koymaları değişik geldi. Ancak tabi ki üretim serileri vesaire farklı, birebir karşılaştırma yapmıyorum.

Bendeki 12V kanalından 675W verebilen High Power PSU'ya (hpg-750br-h12s) 4 tane koyup buna 2 tane koymaları değişik geldi. Ancak tabi ki üretim serileri vesaire farklı, birebir karşılaştırma yapmıyorum.
Bu arada konuda ki PSU sizin PSU'nuzun Türkiye'ye özel çıkmış ve güncellenmiş hali.

Gpu kabloları ayrıdır umarım, tek kablodan beslemek zararlı diye biliyorum
Ayrı değildir. Daisy chain ile bağlıdır. Ayrıca o zararlı kısmı hangi ekran kartı ile kullanılcağına bağlı. Böyle bir PSU'yu alan kişi zaten gidipte 350W çeken bir ekran kartı için kullanmaz. 225W'lık bir GPU'ya yeterli tek kablo.

C seviyesi ve Türkiye'ye özel üretilmiş PSU. Fiyat bayağı iyi.

@yusuf7878
Bir ürün “Türkiye’ye özel tasarlandı” diyorsa, o ürünü almamak daha mantıklı olabilir. Arap ülkesi olsaydık belki altın kaplama bile yaparlardı, ama bu durumda PSU’nun iç bileşenlerini Türkiye’ye özel olarak daha ucuz ve daha kalitesiz ürettiklerini düşünüyorum.
Tamamen algı oluşması için Türkiye etiketiyle yayınlamışlardır 😃
@yusuf7878

Bir ürün “Türkiye’ye özel tasarlandı” diyorsa, o ürünü almamak daha mantıklı olabilir. Arap ülkesi olsaydık belki altın kaplama bile yaparlardı, ama bu durumda PSU’nun iç bileşenlerini Türkiye’ye özel olarak daha ucuz ve daha kalitesiz ürettiklerini düşünüyorum.
Tamamen algı oluşması için Türkiye etiketiyle yayınlamışlardır 😃
@yusuf7878
Bu durum çoğu ürün için geçerli zaten. Apple bile yapıyor bunu. Pek kalitesiz olacağını sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,293
Üyeler
183,409
Son üye
meteree
Geri