Yardım Max 1500₺ f/p Gamepad Arıyorum

ReQo

80+
Reaksiyon skoru
91
Forza Horizon 5 gibi bir oyunda beni üzmeyecek bir gamepad arıyorum. Şimdiden F710 önerecek arkadaşlara teşekkürler(: Bana göze hitap eden bir gamepad lazım fakat gamepad'den çokta anlayan birisi değilim. Geçen Abdullah abinin storydeki kolu alcaktım ama yetişemedim.

kral ben uygun fiyatlı diye byöztek ps4 öneririm
gamepower nasıldır bilemem
onun haricinde cuma günleri 1400e kadar düşüyor msigc 30 v2

Forza Horizon 5 gibi bir oyunda beni üzmeyecek bir gamepad arıyorum. Şimdiden F710 önerecek arkadaşlara teşekkürler(: Bana göze hitap eden bir gamepad lazım fakat gamepad'den çokta anlayan birisi değilim. Geçen Abdullah abinin storydeki kolu alcaktım ama yetişemedim.
Tekrar indirim olursa Gamepower Force almanı tavsiye ederim şuan 1300 tl ye bile alınabilir yani

Manba one v2 aldım temudan 1000tl indirimdeyken baya iyi ucuza varsa sizdede bakın derim mükemmel harbi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1500tl civarına var yine galiba indirimdeyken v2 model ama AZ için öyle TR bilmiyorum vardır belki.

Gankden Machenike g1 pro bakabilirsin en son 1400 TL ye geliyordu indirim koduyla beraber

hocam o kol yine düşer ben dün yetiştim aldım
yüzde doksan incehesap gaming gecesinde yine düşer

• Muhteşem
Reaksiyonlar: ReQo
kral ben uygun fiyatlı diye byöztek ps4 öneririm
gamepower nasıldır bilemem
onun haricinde cuma günleri 1400e kadar düşüyor msigc 30 v2
zaten elimde çakma bir ds4 var (Modeli: CUH-ZCT2) beni 1 yıldır idare ediyor ve geçenlerde R2 tuşunu çok basmaktan kırdım :d artık adam akıllı bir gamepad arıyorum. Muhtemelen Gamepower'ın yine indirime girmesini bekleyeceğim. Bu arada Bahsettiğin kolun fiyatı 4500₺ :D

Tekrar indirim olursa Gamepower Force almanı tavsiye ederim şuan 1300 tl ye bile alınabilir yani
Evet şuan bile alınabilir bir fiyatta ama ben yinede indirim bekleyeceğim (:

Manba one v2 aldım temudan 1000tl indirimdeyken baya iyi ucuza varsa sizdede bakın derim mükemmel harbi.

1500tl civarına var yine galiba indirimdeyken v2 model ama AZ için öyle TR bilmiyorum vardır belki.
Bahsettiğin kolun şuanki fiyatı 70 dolar :d

Gankden Machenike g1 pro bakabilirsin en son 1400 TL ye geliyordu indirim koduyla beraber
Kendi sitesinde 1900₺ olarak yazıyor

stok bitirmişler v3 çıktı çünkü

zaten elimde çakma bir ds4 var (Modeli: CUH-ZCT2) beni 1 yıldır idare ediyor ve geçenlerde R2 tuşunu çok basmaktan kırdım :d artık adam akıllı bir gamepad arıyorum. Muhtemelen Gamepower'ın yine indirime girmesini bekleyeceğim. Bu arada Bahsettiğin kolun fiyatı 4500₺ :D

Evet şuan bile alınabilir bir fiyatta ama ben yinede indirim bekleyeceğim (:

Bahsettiğin kolun şuanki fiyatı 70 dolar :d

Kendi sitesinde 1900₺ olarak yazıyor
Kendi sitesinde zaten pahalı temudan almışdım ben.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,495
Üyeler
183,845
Son üye
nemesis060
Geri