Kredi kartını neden bu kadar kötülüyorlar ?

Eğer ilk yıl aidat yok dedilerse kullanmanızda sıkıntı yok ama 12. Ayınızda direkt aidat ücretini kartınızdan çekerler, ona dikkat edin.
iptalde edebilirim daha hiç kullanmadım limit aklımdaki hiçbirşeye yetmiyor

Bankalar tabii ki sana daha çok kredi kullandırıp oradan kazanmak ister. Sen bu pohpohlamalara kanmadığın sürece bir şey olmaz.

Alıcagın bir ürün var diyelim 40k o ürünü 6 taksıt 40k alabiliyosun sendede peşin alıcak paran var o ürünü taksıtle almak en mantıklısı genelde o yolu izliyorum hiç param yokken kredi kartı tercih edersenız patlarsınız çevremde patlıyan çok sonra kredi kartına bulaşma diye nasiyat vermeye kalkarlar

merhabalar yaşım 18 sadece bir tane Kredi kartım var o da Akbank üzerinden kredi kartı başvurusu yaptım 2000 TL limit verdiler bana sanırım bunun ilk 1 yıl veya iki yıl kullanım ücreti yokmuş yani yıllık ücreti yokmuş bu arada bana Axess Gold mcd diye bir kart vermişler bunun galiba yıllık ücreti 1016 TL falan biraz araştırdım kredi kartlarına millet bulaşma falan diyor hiç girme o toplara falan diyor siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz şimdiye kadar ne gibi kötülüklerini gördünüz kredi kartı kullanmaya başlayan biri ne gibi şeylere dikkat etmelidir bilen kişiler cevap verirse sevinirim...
maymun kart alır, kartla muz almak ister ve evet alabilir maymun muzu yer maymun bankaya 1 muz borçlanır ama muzu vermesine daha 1 ay vardır maymun rahatlar ve tekrar muz almak ister ve evet yine banka maymuna muz verir, maymun bankaya 2 muz borçlu olur ama maymunun ay sonunda hak ettiği muz 1 muzdur bankaya 1 muz verebilir kalan 1 muz borç 1.2.3.4 diye artmaya başlar sonra maymun karta çok kızar bankaya borcunu ödemek için başka kartlar çıkartır bir sürü muz bir sürü kart bir sürü banka, maymun çok üzülür ama muz yemesi gerektiği için bu süreç devam eder.

birde kart ayarlarında otomatik limit yükseltme diye bir seçenek dikkatimi çekti onu açmak mantıklı mı sanırım banka kendisi limit yükseltiyor

hocam öğrenciyim nasıl limit arttırabilirim akbank 2k verdi birkaç defa limit arttırma başvurusu yaptım 5k civarı onu bile kabul etmediler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben şu ödeme tarihi işini anlamadım bazıları ona dikkat edip alışveriş yapıyor onun tam olarak olayı nedir anlatabilirmisin
ünili akbank kartına yanlış bilmiyorsam 2kdan fazla limit vermiyorlar bende de var 3 senedir aynı limit halbuki enpara bana 350k limit veriyor :D

merhabalar yaşım 18 sadece bir tane Kredi kartım var o da Akbank üzerinden kredi kartı başvurusu yaptım 2000 TL limit verdiler bana sanırım bunun ilk 1 yıl veya iki yıl kullanım ücreti yokmuş yani yıllık ücreti yokmuş bu arada bana Axess Gold mcd diye bir kart vermişler bunun galiba yıllık ücreti 1016 TL falan biraz araştırdım kredi kartlarına millet bulaşma falan diyor hiç girme o toplara falan diyor siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz şimdiye kadar ne gibi kötülüklerini gördünüz kredi kartı kullanmaya başlayan biri ne gibi şeylere dikkat etmelidir bilen kişiler cevap verirse sevinirim...
ve konuya gelirsek öğrenciysen axess yerine enpara vb al iadatsız kartlar borç ödemek zorunda kalmazsın

Alıcagın bir ürün var diyelim 40k o ürünü 6 taksıt 40k alabiliyosun sendede peşin alıcak paran var o ürünü taksıtle almak en mantıklısı genelde o yolu izliyorum hiç param yokken kredi kartı tercih edersenız patlarsınız çevremde patlıyan çok sonra kredi kartına bulaşma diye nasiyat vermeye kalkarlar
siz zeki bir kullanıcı gibi görünüyorsunuz

maymun kart alır, kartla muz almak ister ve evet alabilir maymun muzu yer maymun bankaya 1 muz borçlanır ama muzu vermesine daha 1 ay vardır maymun rahatlar ve tekrar muz almak ister ve evet yine banka maymuna muz verir, maymun bankaya 2 muz borçlu olur ama maymunun ay sonunda hak ettiği muz 1 muzdur bankaya 1 muz verebilir kalan 1 muz borç 1.2.3.4 diye artmaya başlar sonra maymun karta çok kızar bankaya borcunu ödemek için başka kartlar çıkartır bir sürü muz bir sürü kart bir sürü banka, maymun çok üzülür ama muz yemesi gerektiği için bu süreç devam eder.
ahahaha mükemmel örnekleme

siz zeki bir kullanıcı gibi görünüyorsunuz
yok sadece ev geçindiriyorum bunlara dikkat etmezsenız sıkıntıya girersınız.
40k borcunuzu ödedınız ve kullanabilir limit tekrar 40k oldu ve gene gıdıklar onu hemen 10k düşürmelisiniz hayırlı olsun :) (ihtiyaç anında yükseltmenız mümkün)

Siz bilirsiniz tabii ama 10 ay fln kullanıp sonra iptal edebilirsiniz.
valla bakılır ona şu anlık nakitim var hiç kredi kartından almadım lazım olursa kullanırım

ve konuya gelirsek öğrenciysen axess yerine enpara vb al iadatsız kartlar borç ödemek zorunda kalmazsın
bana en mantıklı bankaları sıralarmısınız kayıt olayım onlara

yok sadece ev geçindiriyorum bunlara dikkat etmezsenız sıkıntıya girersınız.
40k borcunuzu ödedınız ve kullanabilir limit tekrar 40k oldu ve gene gıdıklar onu hemen 10k düşürmelisiniz hayırlı olsun :) (ihtiyaç anında yükseltmenız mümkün)
aklıma kazıyayım bu bilgileri

valla sanki o parayı hiç ödemeyecekmişim gibi harcıyodum .d her ay 2.5k atıyom 1 yıldır 10-15k arası dolanıyo borcum :D
yıllık ücret şey yap her bankada bilmiyom ama ücretsiz kredi kartı var kampanyasız olanlardan onlardan iste
ha yoksa kart iptal yap adamlar iptal etmeyin filan diyo ilk başta 500 teklif ediyorlar yok dersen 700 chip para filan yükselte yükselte şey yapıyorlar bazen uğraşırsan ücretin tamamını iade ediyorlar ben 3 yıldır öyle yapıyom :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,674
Üyeler
183,876
Son üye
rmhturk
Geri