RagnarLodbrok
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 227
Arkadaşım bu linkteki laptop'u aldı ancak içerisinden şarj aleti çıkmadı. Bu normal mi? Yoksa ne yapabiliriz?
soru sorma yerinden sorArkadaşım bu linkteki laptop'u aldı ancak içerisinden şarj aleti çıkmadı. Bu normal mi? Yoksa ne yapabiliriz?
Game garaj sitesinin destek ekibine ulaşıp durumu izah etsek yardımcı olmazlar mı hocam?adaptör diyorsan lebtobu hemen iade etsin çok absürt bir durum gibi geldi bana
olurlar işleri oGame garaj sitesinin destek ekibine ulaşıp durumu izah etsek yardımcı olmazlar mı hocam?
Hocam peki destek ekibi ne kadar ilgili, bilginiz var mı?olurlar işleri o
Hızlı diye yorumları vardı hemen ilgileniyorlar mişş ne kadar doğru bakman lazımHocam peki destek ekibi ne kadar ilgili, bilginiz var mı?
gamegaraj'ı arayıp durumu bildirebilir ya da aldığın yerden iade talep edip iadesini gerçekleştirebilirsin
Arayıp durumu izah ettiğimizde adres alıp gönderimi sağlayacaklarını söylediler hocam. Sorun çözüldü.Hızlı diye yorumları vardı hemen ilgileniyorlar mişş ne kadar doğru bakman lazım
İyi bari kardeşimArayıp durumu izah ettiğimizde adres alıp gönderimi sağlayacaklarını söylediler hocam. Sorun çözüldü.
Kutuya iyice baktınız mı? Kutunun altında kutuyla aynı renk kapak oluyor ben de 1-2 ay önce r9tx3d olan modelini aldım ilk başta bizde çıkmadı sandık sonra kutunun dibinde olduğunu fark ettik.Arayıp durumu izah ettiğimizde adres alıp gönderimi sağlayacaklarını söylediler hocam. Sorun çözüldü.