vgkllltaha
80+
- Reaksiyon skoru
- 119
Selamün aleyküm iyi günler iPad Air M3 için kalem önerisi istiyorum orjinale o kadar para vermek bana mantıklı gelmiyor Logitech gördüm o iş görür mü ne dersiniz
Orijinal al imkanın varsa.Selamün aleyküm iyi günler iPad Air M3 için kalem önerisi istiyorum orjinale o kadar para vermek bana mantıklı gelmiyor Logitech gördüm o iş görür mü ne dersiniz
Şöyle söyleyeyim o kadar para vermeye değer bir şey olsa hiç düşünmem ama Apple çok fena saplıyor aksesuarlar daOrijinal al imkanın varsa.
tabletteki ekranda da saplıyor telefonda da saplıyor al orijinali geçŞöyle söyleyeyim o kadar para vermeye değer bir şey olsa hiç düşünmem ama Apple çok fena saplıyor aksesuarlar da
Apple orjinal kalemi iyidir hocamŞöyle söyleyeyim o kadar para vermeye değer bir şey olsa hiç düşünmem ama Apple çok fena saplıyor aksesuarlar da
Peki pro mu düz iş görürmütabletteki ekranda da saplıyor telefonda da saplıyor al orijinali geç
Orası öyle ama hiçbir muadil kalem de Pencil Pro gibi iyi çalışmıyor işte. Yani kalemi baya kullanırım dersen orijinalden şaşma ama heves için alıyorum çok kullanmam belki falan dersen 500-1000TL arası birsürü muadil marka kalem var birini alabilirsin.Şöyle söyleyeyim o kadar para vermeye değer bir şey olsa hiç düşünmem ama Apple çok fena saplıyor aksesuarlar da