Arap klonu ne önerirsin hocam liquid brun almayı düşünüyorum bı kış sonbahar kokusu daha lazımSafi paşa , ruxan güvenilir. Ben arap parfümlerini mepsten aldım orada daha ucuza satıyor. Güvenilir. Sen ne alacaksın ?
Bende var mükemmel bir şey.Arap klonu ne önerirsin hocam liquid brun almayı düşünüyorum bı kış sonbahar kokusu daha lazım
Asad , qahwa (çok şekerli bazıları feminem buluyor) , 9pm elixirArap klonu ne önerirsin hocam liquid brun almayı düşünüyorum bı kış sonbahar kokusu daha lazım
9 pm elixir nasıl bir şey hocamBende var mükemmel bir şey.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Asad , qahwa (çok şekerli bazıları feminem buluyor) , 9pm elixir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
9pm de kışlık ama bunlar madar ağır değil bence oda tatlı
Tatlı ve tarçınlı yayılım kalıcılık inanılmaz iyi.9 pm elixir nasıl bir şey hocam
Ben sevdim ama genel beğeniye fazla açık diyemem bence dekant alın.Tatlı ve tarçınlı yayılım kalıcılık inanılmaz iyi.
9pm rebel alacağım. Safi paşa dışındaki sitelerde hem çok pahalı hem de nerdeyse hiç yok.Safi paşa , ruxan güvenilir. Ben arap parfümlerini mepsten aldım orada daha ucuza satıyor. Güvenilir. Sen ne alacaksın ?
İnstagram da mepsdekant a yaz9pm rebel alacağım. Safi paşa dışındaki sitelerde hem çok pahalı hem de nerdeyse hiç yok.
Ne almak istiyosanNeyi yazayım?