23 Ekim CS2 Market Darbesi

5 tane zalim Daimyo var olurmu onlarla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde traden çıkan bıçak ve eldivenler satılmıyor diyorlar doğrumu beyler

Dün gece pahalıya koyduğum kasa satılınca masum masum kasalar da her türlü satıyor diyordum demek bu yüzdenmiş :D

5 tane zalim Daimyo var olurmu onlarla

Birde traden çıkan bıçak ve eldivenler satılmıyor diyorlar doğrumu beyler
Olmaz kırmızı item olması gerekiyor.

beyler ne zamandır kukri veya talon bıçak almak istiyordum (yatırımlık değil oynamak için sadece) şimdi mi alınır yoksa 1 hafta sonra her şey belli olunca mı

bıça ve eldivenleri geçen hafta satmıştım. bu haberler sızdırılmıştı riske atmadığım iyi olmuş. aynı ürünleri yarı fiyatına alabiliyorum şuan :d

ben satın almak için demiştim xd bu arada kaynak var mı ya 7 gün trade ban ile ilgili?
1761223792504.webp

Bir videoda görüntüledim, bazı kaynaklar bu takas yöntemiyle alınan bıçak eldivenlerin vs. takas ya da satışı yok demişler ama bu bir hataymış güncellemeyle düzeltmişler. Güncel olarak takastan bıçaktır eldivendir vs. ne alırsanız 7 gün takas banı var.

bıça ve eldivenleri geçen hafta satmıştım. bu haberler sızdırılmıştı riske atmadığım iyi olmuş. aynı ürünleri yarı fiyatına alabiliyorum şuan :d
:D
Valla hocam madem sızdırılmış 3$ a toplasaydın ya bir sürü item :D
Benim haberim olacaktı 5-10K$ lık almıştım en az. Tabii risk ama denemeye değermiş.

Alıntıyı görüntüle
Bir videoda görüntüledim, bazı kaynaklar bu takas yöntemiyle alınan bıçak eldivenlerin vs. takas ya da satışı yok demişler ama bu bir hataymış güncellemeyle düzeltmişler. Güncel olarak takastan bıçaktır eldivendir vs. ne alırsanız 7 gün takas banı var.

:D
Valla hocam madem sızdırılmış 3$ a toplasaydın ya bir sürü item :D
Benim haberim olacaktı 5-10K$ lık almıştım en az. Tabii risk ama denemeye değermiş.
hocam zaten satacaktım öyle şeyler duyunca satayım bari dedim yoksa gerçekleşecğini düşünmüyordum bile haha

Beyler sizce haftaya mı alınmalı bıçak yoksa şimdi mi
Haftaya al hocam, bu gelen sistemden çıkan her şeyin 7 gün takas ve satış banı var. 30'unda açılacak banları. Piyasaya yüzlerce binlerce bıçak girecek fiyatlar çakılacak bence.

Kasaların değer kaybetmesi pek mantıklı değil ya, bu çalkantıda panikten satıyorlar bence insanlar
Kasaları saklamak en doğrusu gibi bu süreçte (ytd)
Satmam zaten kasaları her kasadan ufak tefek - yazılı ama asıl merak ettiğim ajanlar niye düştü

Geri