23 Ekim CS2 Market Darbesi

Valla yüklü yatırımım vardı yüksek değerli kırmızı itemlerim tane başı yüzde 20 değer kaybetti kasa yatırımlarım yüzde 40 lık düşüş yaşadı 1 hafta sonra pazarda ne olduğunu görücez panik satış yapmak bana sadece zarar verir hatta kasa alımın yapmayı planlıyorum Valve pazardan çinlileri çıkartmak isterken daha çok ellerine verdi toplam 1000 dolarlık kırmızı itemler 9000 dolar oldu artışı burdan hesap edin

Komisyonları çıktığında çok rahat 20-22 dolar kar ediyorsun abi skin başı olaya bak ya :D
Yine kaçırdık bir şeyleri :(
Bynogame falan girip baktım bütün skinler kaybolmuş topladılar herhalde
Bildiğiniz trade sitesi falan varsa oradan bakalım belki ucuzdan toplama şansımız hala vardır
Sabah baktım da hepsi gg

Böyle büyük ve radikal bir kararı çokça düşünmüşlerdir diye düşünüyorum. Piyasanın böyle olacağını da düşünmüşlerdir. Koskoca valve neden böyle bir şey yapar onu düşünmek gerekiyor. Benim şahsi düşüncem valve burdan da kar edecektir. 1-2 aya yeni ekonomik dengelemelere yapılır ve yeni ekonomik dengeler oturur. Oyunun geleceğine gelirsek, cs bir oyundur oyun olarak kalmalı bunu unutmayın. Bir çok tanıdığım burayı bir yatırım aracı olarak kullanıyordu. onlara fena bir darbe oldu. 11 ekim kripto piyasa vurgununda bazı insanlar sorgulanabilirdi ama böyle bir oyunun ekonomisinde kimse sorgulanamaz. adamın kendi oyunu sonuçta.

Kırmızı skinlerin fiyatı çok düşüktü bı elleme gerekiyordu bıçak elde etmek içinde bı ton kasa açmak gerekiyordu hem bıçak elde etmek kolaylaştı hem kirmizilarin fiyatları olması gereken seviyeye geldi hem o uçuk saçma sapan bıçak fiyatlaru düştü bence mantıklı bir güncelleme.
Tabi bicaginiz eldiveniniz yüksek değerli kırmızı skinleriniz yoksa eğer bende olsaydı gabena sağlam laflar edebilirdim

Bende de vardı 15 dolar falan şimdi uçtu gitti... Ben de satmıştım :peeposad:
🤣 Ben fazla para vermeden almıştım 30'a skinin kendisini beğeniyorum, kendim için, tamamen kullanmak için ama nasıl olmuşsa fiyatı artmış, fiyat artınca değerli oldu tabi. Bir ara m4 printstream almak istiyorum 🙂

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
İşin kötüsü dengeleme de yok. Bu akımın dinmesi zor çünkü kasadan bıçaklar neredeyse tamamen rastgele çıkıyordu

mutemelen drop sitelerine karşı yapılan bir şey olduğunu düşünüyorum. envanterdekiler çok mantıksız fiyatlandırmayla satılıyor şu an

Arkadaşlar bu arada şöyle bir bilgi vereyim. Kırmızı skinler uçtu bıç ve eldivenler çakıldı. Ama asıl mesele şu, kırmızı dışındaki skinlerin de fiyatları değişecek. pembe ve morların bazlarında yükselme olmuş ancak bazıları da düşmüş. Düşenleri inceleyip onlardan güzel trade up yakalama ihtimaliniz var.

Kutuların hepsi mi zarar yazdı acaba ya, senelerdir kasa biriktiriyorum bi miktar düşmüş kasalar ama net bakamadım henüz :( kasaları satıp bıçak alasım vardı iyiki almamışım. Şuan bıçak alsam daha çok zarar ederdim gibi geliyor

Kutuların hepsi mi zarar yazdı acaba ya, senelerdir kasa biriktiriyorum bi miktar düşmüş kasalar ama net bakamadım henüz :( kasaları satıp bıçak alasım vardı iyiki almamışım. Şuan bıçak alsam daha çok zarar ederdim gibi geliyor
Kasaların değer kaybetmesi pek mantıklı değil ya, bu çalkantıda panikten satıyorlar bence insanlar
Kasaları saklamak en doğrusu gibi bu süreçte (ytd)

Kasaların değer kaybetmesi pek mantıklı değil ya, bu çalkantıda panikten satıyorlar bence insanlar
Kasaları saklamak en doğrusu gibi bu süreçte (ytd)
Hocam şöyle düşün, bıç alma hevesi olan biri, elinde kasa var, bıçın fiyatı düşünce onu almak için kasa satıyor. böyle anlarda işlem yapmak isteyenler elinde ne varsa çıkartır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,153
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri