Hocam valla 3 saat bekledim kimse bir şey yazmadi forumda bilgi alamadım yardım alamadım 3 saat stok yokladim baktim yok bende gittim dell aldim ama uzulmem sanirim demi?Hayırlı olsun. Bu gün gigabyte model tebilonda stoklara girmişti. Aslında firmaları arayıp (bazı arkadaslar böyle yapmıs) stok açıldığında alsaydınız keşke.
Üzülmezsin.Hocam valla 3 saat bekledim kimse bir şey yazmadi forumda bilgi alamadım yardım alamadım 3 saat stok yokladim baktim yok bende gittim dell aldim ama uzulmem sanirim demi?
Üzülmezsin Dell gayet güzel.Hocam valla 3 saat bekledim kimse bir şey yazmadi forumda bilgi alamadım yardım alamadım 3 saat stok yokladim baktim yok bende gittim dell aldim ama uzulmem sanirim demi?
Duydumla haraket edilmez. Yanmalar azaldı ve her şey oturuyor yavaş yavaş.Hocam oled alma yav yavma muhabbeti felan oluyor İps al tm oled çok daha güzel ama yanma muhabbeti oluyor diye duydum
Duyduğum değil tecrübe. Oled monitörler daha sık yanıyor, 25k para verecek adamDuydumla haraket edilmez. Yanmalar azaldı ve her şey oturuyor yavaş yavaş.
1 senedir OLED kullanıyorum yanma problemi yaşamadım. Ne tecrübe edindin bizimle de paylaşırsan biz de öğrenelim.Durduğum değil tecrübe
Direkt arkadaşımın monitörü yandı, yanındaydım, Ekranı komple turuncu gibi bir şey oldu, Yarın bir gün monitörün yanınca yorumumu hatırlarsın. Yeni monitördü birazdan modelini bulursam atarım sana1 senedir OLED kullanıyorum yanma problemi yaşamadım. Ne tecrübe edindin bizimle de paylaşırsan biz de öğrenelim.
Daha önce AMOLED ekranlı Samsung telefon kullandıysan eğer OLED yanığı da benzer şekilde oluşur, senin bahsettiğin şekilde çıra gibi yanmazDirekt arkadaşımın monitörü yandı, yanındaydım, Ekranı komple turuncu gibi bir şey oldu, Yarın bir gün monitörün yanınca yorumumu hatırlarsın. Yeni monitördü birazdan modelini bulursam atarım sana
Ekran çıra gibi değil zaten turuncu siyah karışık bir renkti. Keşke ips gibi uzun ömürlü olsalar direkt alırdım, Görüntüleri aşırı güzel oluyor yavDaha önce AMOLED ekranlı Samsung telefon kullandıysan eğer OLED yanığı da benzer şekilde oluşur, senin bahsettiğin şekilde çıra gibi yanmaz![]()
özenli kullanım gerektiriyor hocamEkran çıra gibi değil zaten turuncu siyah karışık bir renkti. Keşke ips gibi uzun ömürlü olsalar direkt alırdım, Görüntüleri aşırı güzel oluyor yav
Maalesefözenli kullanım gerektiriyor hocam